THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, November 22, 2011

Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA , bagi memenuhi permintaan puan punya giveaway yang dah bagitau awal-awal suruh join , maka dengan rushing nye aku menaip dan mengopy segala benda dalam blog beliau untuk ditempek kan di dalam entry ni , maka terjadi lah entry giveaway ini dengan jayanya . HAHA ,
actually tengah sibuk semester dua ni , tapi gigih pergi bilik sebelah pinjam brodben semata-mata taknak terlepas join giveaway ni , HAHA bukan bodek semata-mata =='
okaylah , semua syarat dah dipenuhi dengan jayanya , so takdek apa-apa dah kan yang kena follow ? AHHA

done ! sorry for fatin yang kena tag ni , tau kau tengah buat contest jugak , tapi aku terfikir nak tag kau time tengah rushing ni . haha kbaiiiii :)




3 ribu orang sayang aku:

DanieL AdiE said...

All the best Aliff..

Aliff Haikal said...

@DanieL AdiE haaaaaa :):) thanksss :)

Nurul Aida Shafiena said...

hahaha, thankss, sayang ohh abang kita ni HAHA :P