THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, January 28, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS !


-jadi follower FARZANA FARZANTO.-
-peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)-
-ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.-
-buat 1 entry tentang contest ni.-
-tag kepada 5 orang rakan blogger anda.-
-letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni-
-setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.-
-penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011-

tagged to : zarith | eira | izzudin | hajar | pijie

0 ribu orang sayang aku: