THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, January 22, 2011

MALANG vs BERTUAH

pernah tak kau pergi mana mana tiba tiba motor kau mati sebab minyak habis ?
hah ! apa perasaan masa tu ? cuak atau happy ? hAHA
tadi aku dengan kawan aku nak pergi bandar nak claim duit gaji hotel
first before aku keluar rumah check ah tangki minyak sebab kat meter memang dah tak naik langsung XD
aku fikir macam boleh lepas ni nak sampai stesyen minyak
then keluar pergi rumah kawan and singgah kedai beli roti kejap
bila dah gerak nak pergi bandar aku tak rasa macam ada something wrong somewhere
then baru sampai setengah jalan aku rasa macam ringan je tempat pulas minyak tu *apa namanya? aku taktahu --'*
aku pulas kuat kuat sebab taknak lah mati tengah jalan
then tiba tiba motor tu mati tengah jalan, HAHA
CEKALA betul !
then alihkan motor pergi tepi jalan
aku bersyukur lah masa tu aku pergi dengan kawan aku,so aku minta tolong dia tolakkan motor aku sampai stesyen minyak
tapi yang aku hairan sangat kan, PELIK SANGAT KE kawan aku tolak motor aku tu ?
sampai semua orang tak kira motor ke kereta ke asyik nak tengok je
bukan main lagi satu kereta ni hon kat kitorang
memang lahabau betul cina tu . tau la kereta canggih , tak payah nak hon hon konon kitorang menghalang jalan dorang --'
then aku rasa macam bersalah dah susahkan kawan aku tu
aku cakap kat dia yang nanti gaji aku nak belanja dia makan
wah wah ! HAHA

aku rasa kan gaji pertama aku nanti tak sampai seminggu habis lah
yelah nak bayar duit untuk lesen kereta,bagi mak aku rm100,lebih nak enjoy !
memang tak tahan ah nak sampai sebulan duit tu :P

eh eh rajin pula aku meng-h-update blog ni
opss ! lupa aku kan cuti hari ni. HAHA :D

okay! babai~

3 ribu orang sayang aku:

nazrul ashraff said...

haha..bad chinese..

aBidaH said...

haha..klakar tol r ekal ni

Sofia Aimd said...

haha. takpe.. anggapla duit cepat abes pasal dah lame tak bersedekah. hehe.