THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, January 21, 2011

HU HA HU HA !

rakan sekerja aku yang otak gila gila babeng! HAHA
lagi lagi yang ulala tu
memang ketawa hu ha hu ha kerja aku kalau melepak dengan dia
sambil konon konon buat kerja takut kena sound ! :P
dorang ni standard abang and kakak lah
tapi dengan aku 'kau-aku' je
standard kawan sekolah kan XD
nasib dua dua sporting !


3 ribu orang sayang aku:

Muhd Aizie said...

ehem! ehem !
amboi amboi . jaga-jaga! haha . sweet awek tu . kenalkan kat aku boleh ?
hahah .

kidding saja .

jom singgh blog aku . jgn lupa koment2 sekali oke .

http://kerdildesa.blogspot.com/

Ai Ainaa said...

Nice blog...hehehehe...
sy da follow awk...
kalu ad mse followlah sy yew....
Semoga bhgia

Aliff Haikal said...

aizie : dia dah ada kot sekarang. hehe awek cun tu :P

ainaa: okay :D thanx tau :)