THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, January 18, 2011

ENTRY KHAS UNTUK MARK ZUCKERBERG


siapa yang masih tak tekan button 'change your new profile' kat facebook dia
jangan terkejut macam jumpa hantu bila tengok mukabuku korang tibatiba tukar wajah
ishh macam ular kan main tukar tukar ni. HAHA
macam apa tah tiba tiba je facebook set semua facebooker jadi layout baru
dulu pasal akaun facebook nak tutup lah
sekarang pasal layout dia yang very annoying !
aku tak suka langsung layout yang baru ni
memang serabut, bayangkan page yang 'FRIENDS ONLY|ALIFF AND FRIENDS|ALIFF ONLY'
semua di gabungkan jadi satu masuk dalam profile
sangat tak seronok !
then tadi tengah seronok wall to wall dengan member tiba tiba bukan page dia tulis 'add as friends'
sangat terkejut lagi sebab aku fikir kawan aku remove aku
rupanya dia pon cakap benda yang sama padahal masing masing tak click pun button 'remove friends'
maybe masa tu mark zuckerberg tengah sibuk nak tukar semua akaun jadi baru
hish sangat tak suka !

p/s: eleh kalau tak suka pon nak buat macam mana,kena lah hadap benda alah tu juga kan !

4 ribu orang sayang aku:

AROL DSHW said...

bukan main serabut lagi profile baru facebook. heh! -.-" bila lah myspace nak kembali seperti dulu? rindu kat myspace.

allysponti said...

tau x pew...sye bukak fb..tetibe pr0file jdi baru...mmg trkejut beruk la..da lah buruk!!!

Aliff Haikal said...

rindu ? wahhh aku punya myspace dah berhabuk agaknya . tapena jenguk dah
HAHA

gadis kampung said...

annoying kan .
hahaha .