THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, January 14, 2011

SEDIHNYA HATI INI


first of all aku nak cakap yang aku dah jarang kan update entry
lagi lah blogwalking, langsung aku tak buat !
and effectnya blog aku terus tak TOP! ;'(
sedih ni sedih ni
dulu bukan main konon blog aku ni top lah . SANGAT KAN ?
sedihnyaaaa! kat chatbox pun tak ramai yang tinggalkan jejak
sangat buat aku double double sedih
sejak aku start kerja ni, memang serabai gila blog aku sebab takde orang jaga kan
tak macam dulu masa sekolah, rapi je blog ni, HAHA KONONNYA :P
macam macam cabaran lah sejak jadi pekerja ni
tak sangka aku dunia luar macam ni
dulu masa sekolah semua makan minum pakai dalam luar terurus kan
tapi sekarang semenjak dah kerja ni semua pon macam terabai
yelah, mandi pun sekali sehari . opsss HAHAHA
sangat penat !
takpelah. PENGALAMAN MENDEWASAKAN KITA

kepada adik adik sekolah jangan terlalu nak sangat habis sekolah
kang menyesal tak sudah pulak !

p/s: bila aku off aku try blog walking eh ;)

5 ribu orang sayang aku:

AROL DSHW said...

macam mana nak update entri. asal online jek, kau ajak aku bergosip kat facebook. haha. :D

Aliff Haikal said...

HAHA kau ... gosip anytime anywhere XD

zacky ~786~ said...

jgn sedih2 la bro.. hehe :D

Cik Reena Tan said...

hehe! majulah diri demi blog. [motif]
reena follow yek. =)

aBidaH said...

alah ekal..leks2 r..jgn r sedih2..