THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, January 3, 2011

I LOVE MY BLOG Q's

sorry yunk lambat buat entry you. HAHA *ini gurauan je okay*
I LOVE MY BLOG !
Sejarah nama blog dan kisah di sebalik header dan background blog.
sejarah? i hate sejarah kat sekolah tu. urghh eh eh lari topik la ! HAHA :P
sejarah nama blog aku ? urmm I.ME.MY.MINE.HE.HIM blog ni sah terang tang tang blog aku dan blog seorang lelaki, so segala cerita berkisar kehidupan aku . :) and header&background tiada apa apa sejarah atau makna sebab setiap masa akan ditukar mengikut mood aku. HAHA :P

Berapa kali anda update blog.
berapa kali? kalau masa rajin memang dua tiga kali,kalau masa malas memang lansung tak update,tulis padam tulis padam last last delete nak buat entry ! HAHA

Sebab utama anda buat blog.
dulu aku terpengaruh dengan kawan kawan maya aku bila dorang suruh buat blog,mula mula memang serabut gila ah blog first, tapi lepas baca blog MYZA baru tahu betapa bestnya menjadi seorang blogger ni. and tercipta lah blog ekaldude ni . :)

5 pekara mengenai blog anda yang patut di ketahui.
1. blog ini milik sepenuhnya oleh lelaki XD
2. cerita dalam ni adalah sepenuhnya cerita real dan bukan cerita menipu ;p
3. blog ni kekadang tak best . :)
4. blog luahan hati aku
5. aku dah taktahu nak cakap apa

5 entry terbaik di blog anda yang patut di baca( senaraikan entry itu beserta link).

3 pekara yang tak dapat di lupakan sepanjang berblogging.
1. dapat berkenalan dengan kawan sesama blogger
2. dapat mendalami lebih lagi bidang blogging ni
3. dapat meluahkan perasaan yang dipendam kat dalam blog ni. HAHA

10 blog kegemaran anda.
semua blog aku suka baca. aku bukan jenis yang suka pilih bulu, kau tau kan kalau aku listkan sepuluh blog tu mesti yang tak ter-list tu kecil hati, kan tak seronok kalau macam tu,so aku rasa SEMUA blog yang aku follow dan yang follow aku adalah kegemaran aku :')

5 tips yang anda nak kongsi kan dalam berblogging ini.
1. jangan gunakan bahasa budak budak semasa menaip entry please
2. cuba lah rajin kan diri melawat blog kawan sesama blogger. hehe
3. jangan menaip entry yang boleh mencetuskan isu perkauman
4. tolong jangan beratkan blog anda dengan benda benda yang tak patut . kalau boleh jangan banyak sangat gadget
5. follow lah aku ! HAHA :P

sejauh mana anda sayang blog anda.
sejauh bumi ke bulan ditambah dengan sejauh bulan ke matahari ditambah dengan sejauh bulan ke planet pluto.
jauh kan aku sayangkan blog aku ni :D

3 sebab kenapa perlu datang/berkungjung ke blog anda.
1. sebab blog ni best
2. sebab blog ni comel
3. sebab ada aku kisah? HAHA :P follow follow la ek :)

-Siapakah 10 blogger lain yang anda ingin tag
boleh tak aku tag 4 orang sahaja ? dua lelaki dan dua perempuan :)
LELAKI : AROL . SOLEHAN
PEREMPUAN : AZWEEN . CEJA

2 ribu orang sayang aku:

idAti mALek said...

ouh?
sepenuhnya oleh lelaki ye?

invite laa author perempuan..hahahaha

btw thanks 4 following...folo u back :)

Aliff Haikal said...

HAHAHA XD mana boleh invite2
:P