THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, January 2, 2011

ayooh kembali ke sekolah

sekolah dah start pun kan
haihh tak sangka aku dah tak sekolah lagi
dulu sebelum ni mesti kelam kambut malam sebelum sekolah nak beli macam macam
sekarang takpayah kelam kabut dah
realeks goyang kaki je tengok adik adik aku pergi shopping .
HAHA
eh eh tak lah goyang kaki, aku kerja lah :P
kawan kawan yang sekerja dengan aku ada yang form 4 nak masuk form 5
so aku sengaja kalau jumpa dia cakap 'welcome back to school'
HAHA biar dia rasa bahangnya sekolah ni . ayooo bahang ka ?
dah habis sekolah ni jarang jumpa kawan kawan sekelas aku lagi
ada yang dah kerja,ada yang sibuk tanam anggur kat rumah,ada yang tengah mencari
kalau nak jumpa pun susah,sebab jadual kerja dorang tu macam macam pattern
pheh rindu siod nak gather dalam kelas macam dulu dulu
HAHA
baru kau tahu kan betapa rindunya kalau dah habis sekolah ni
dulu masa sekolah bukan main suka kalau dapat cuti lah,cikgu tak masuk kelas la
tu semua nafsu je. aku pun tak terkecuali
sebab tu sekarang aku baru sedar
sekarang cuma tunggu nak ambil result spm je kalau nak betul betul jumpa
itu pon kalau semua datang
kalau ada yang tak datang, so terpaksa ah decide ramai ramai buat reunion. :D

sekarang tak sangka aku dah besar
umur je badan tak besar besar . XD
18 tahun dah aku hidup kat dunia ni kan
agak agak umur aku tu dah cukup belum nak jadi 'dewasa' ?
HAHA aku dah fikir bukan bukan ni :P
stop stop !
wey aku nak cakap kat korang ni
kan aku kerja waiter as part timer kan
sabtu hari tu aku kena call sebab ada function wedding cina
kau nak tahu apa yang aku happy sangat ?
jeng jeng jeng
aku tak pegang langsung wine dan beer !
fuhhh lega siot hati aku bila tak payah pegang semua tu
sebab ada cina yang handle . :D
okay lah sekarang pun aku memang busy memanjang =='
bye bye :)

bila aku nak tukar colour blog ni ek ?

2 ribu orang sayang aku:

Hanim Mahali said...

baru 18... masih kanak kanak remaja lagi... ^_^

Aliff Haikal said...

HAHA :D