THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, May 31, 2012

SAYA SAYANG AWAK,AWAK SAYANG SAYA?


Satu yang ku pinta dari hati seorang wanita 
Terima daku seadanya 
Aku tidak mampu memberikan kekayaan setanding billionaire
aku tidak mampu menyediakan sebuah kediaman setanding bunggalow
Aku tidak mampu membelikan kenderaan seperti ferarri 
Tapi
Aku  mampu memberikan kasih dan sayang yang tidak ada tandingannya 
Jadilah tulang rusuk kiri ku wahai hawa :")
-Bersama tatkala susah , Berdamping tatkala senang-

Written original by Aliff Haikal .

25 ribu orang sayang aku:

Senah Glamour said...

TU diaaaaaaaaaaaaa hahahahaah

Maya said...

tersenyum kejap lepas baca. heee. :) serious indah kalau bakal suami ckp cenggini.. lalala..

anyway, tq sebab join. haha, saje tkmo gtaw aliff :p

P#eoniX said...

selamat...heheheh...pandai ko berpuisi heheheh...

CiK FizA said...

bestlah quote tuh ! Ngee :DD

NIZAM said...

pergh!

heart melt kalo awek baca ni bro.

:))

Hakimy Zamri said...

hahahaha..niceeee ^___^''

fadiela Supanat said...

wahhh XD suweeeetttt

Aliff Haikal said...

@Senah Glamour hang la ni CIK SENAH ! hahahahaaaa hamekauu

Aliff Haikal said...

@Maya Cistt hamekau :p mood jiwang on :)

Aliff Haikal said...

@PHoenix ini bukan puisi , ini luAhan hati :3

Aliff Haikal said...

@CiK FizA hehe ^.^

... Wafa Awla ... said...

aloh Hencik Haikal , maaflah ~ huhu, wafa tak ada mood nak join. Terima kasih tag wafa. Wafa hargai :) NAH ! ni untuk hencik aaron kawan2 blogger


itulah bahasa yang aku sampaikan
namun kau tak fahami
itulah bahasa yang cuba aku tuturkan
tapi kau tak mengerti

bayu yang mengetuk jendelamu
saban pagi
adalah bahasa rinduku
yang kau tak pernah tahu ...

#wafa awla :)

kekapas berceloteh said...

wah-2. pandai suda kaw ye :) . tq tag. :))

Aliff Haikal said...

@NIZAMHAHA haruslah melting :p

Aliff Haikal said...

@Hakimy Zamri Nahhh gunakan untuk awek hang wehg :p

Aliff Haikal said...

@fadiela Supanat wahhh tenkiukkkk :3

Aliff Haikal said...

@... Wafa Awla ... wow wafa wow wafa wow wafa :3

Aliff Haikal said...

@kekapas berceloteh Sama-sama :)

Cik Pensil said...

sempat join lagi ke ni?
haha. ingat juga nak tag saya :p
pandai hencek haikal bermadah :D

Anonymous said...

[url=http://online-pharmacy-rx.com/]online pharmacy free shipping[/url]

Anonymous said...

[url=http://kvartiravkazani.webs.com/]продажа квартир в казани без посредников[/url]

Anonymous said...

[url=http://buyviagra200.webs.com/]buy viagra at walgreens[/url]

Anonymous said...

[url=http://buyviagra200.webs.com/]buy viagra leicester[/url]

Anonymous said...

[url=http://kvartiravkazani.webs.com/]двухкомнатные квартиры в казани продажа[/url]

Anonymous said...

[url=http://online-pharmacy-rx.com/]online pharmacy free shipping[/url]