THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, May 10, 2012

AMER CORNER TU SIAPA EK ?

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA 



yey siapa kenal Amer Corner sila angkat tangan ! 

nampaknya ramai yang angkat tangan , Kak Limah pun angkat tangan jugak ? amboi solley-solley nampak . hehe Baiklah hari ni kita nak review sikit pasal blogspot milik amer corner . nak corner kemana tu Amer ?  ;p

Yea beliau adalah seorang blogger . chop-chop Beliau ? okay ini adalah kata ganti nama  pertama  kedua , ye dak ? so maknanya anda adalah seorang yang sangat dihormati . *tepuk tangan* hew hew hew kita sambung cerita balik yew . Amer corner ni adalah seorang blogger dari sarawak , tengok kan Entry pertama beliau yang hari tu menunjukkan beliau adalah seorang anak jati serawak yang berbakat dalam menulis =.= *kes mengampu . Umur baru LapanBelasTahun, kira anda ni adik saya lah cehh bajet habang konon haha . lah umur sembilan belas , Amer update lah info sidebar tuuuu ! HAHA jangan nak menten sweet 8teen sangat :p

Start berblogging tahun 2008 , pheh cayalah bro ! senior guwa ni hahaha 

Amer , kau ni rajin ye join segmen,contest dan sebagainya ? bagus bagus . keep it up bro :3

Actually takde lah masalah sangat kat blog si AmerCorner ni , semuanya okay je and tak terlalu crowded . Lagipun dia ni kan lelaki , mana lah nak sangat letak widget-widget yang comel-momel-komel dalam blog , nampak tak gentle lah bro kan . hehe kgurau . 

cuma nak bagi cadangan boleh tak AmerCorner ? eh cadangan je tau , kalau rasa cadangan ni pun merapu merapan , takyah ikut ye :P * cehh cover hati terluka * .  letak background kat Blog Post Title dan Sidebar Title rasanya lagi smart lah, tak gitu ? HAHA boleh tengok kat blog Kak Lyssa http://www.lyssasecret.com/2010/12/tutorial-post-title-background.html

Amer pun ada buat segmen ! Segmen serious follow back . Nak kumpul follower dan mengeratkan hubungan silaturahim antara bloggers . Apa tunggu lagi ? terjah cepat Blog AmerCorner sekarang ! 

Apa-apa pun , blog AmerCorner ni memang awesome ! caya-lah :)




22 ribu orang sayang aku:

CiK FizA said...

Beliau? Bukan ke kata ganti nama orang kedua? Kalau pertama tuh mcm aku, saya, beta, dll :DD

BellaJane said...

knl amer nie pernah bagi makan buaya sama2 hari tu.. satu uitm hehe

lapan belas? no la 19 dia tu huhu thn 1993...

ce review blog kte lak hahah :P

Aliff Haikal said...

@CiK FizA arghh Malunyeeeeeeeeee ! hahaa

Aliff Haikal said...

@BellaJane alaa kenapa Amer letak 18 tahun . haha sekali lagi Maluuuuuuuuuuuu >,<

Ardini Izzati said...

Sangat awesome. dah follow blog dia dari dulu lagi. awak pun apaa kurangnya :)

Cik Pensil said...

haahak.
pernah masuk blog amer sebelum, tapi baru follow hari ni. :D

Anonymous said...

Hello all,

I'm Manu and i'm on Seo and Internet Marketing since 4 Years.

This Email will Help You to Explode your Social Exposure and Gain money For Free.

This is an exchange site where you can gain Free:

-Facebook Fans & Likes

-Twitter Followers

-Google +1

-Website Hits

-Youtube Views

-Re Tweet Message and much more.

More, you can earn money by refer people to join thru your link. You earn $0,12 for any Click on your referer Link! No need to sell something... You earn money for something Free, so imagine how much you can earn.

[url=http://bit.ly/J4nERU]JOIN FOR FREE NOW[/url]

This is just what i Earn in the last 7 Days!

[url=http://bit.ly/J4nERU][img]http://socialkilla.com/wp-content/uploads/2012/05/2.jpg[/img][/url]

So don't wait more and Start Getting so FREE social Exposure and Earn extra money very easily!

[url=http://bit.ly/J4nERU]JOIN FOR FREE NOW[/url]

P#eoniX said...

wah!!dah start review....besh!!!besh!!!!menarik untuk menerjah satu per satu melalui rebiew camneh...heheheh...

amercorner.blogspot.com said...

@BellaJane adesss budak ni mengantoikan aku :D haha traffic aku datang dr blog ALiff Haikal tol . eran juak aku ..

amercorner.blogspot.com said...

@CiK FizAnervous sangat tulis review ni :D

amercorner.blogspot.com said...

@Aliff Haikallapan belas la .. x bangga letak 19 awal sangat. birthday aku belum genap lagi . haha dulu kemain lagi bangga umur meningkat :D

amercorner.blogspot.com said...

comment direct to entry..


terima kasih sudi review blog kamek.

memang sweet 18teen lagi pun haha :D
bella jane tu jealous :D


seniour ? boleh lah tapi dulu tak active and blog tu sebagai catitan harian sahaja . kini nak jadikan astro. Macam2 ada. :D

Yerp memang rajin join segment , contest dan etc untuk memeriahkan blog. :D

Cadangan anda 100 peratus diterima . on the way nak melaksanakan semuanya . :D tp still rasa belum ade mase :D hoho. thanks dengan cadangan ko.

terima kasih cakap blog aku awesome :D haha blog kau juga same bro.

aku terkezut tengok traffic aku dr blog hang and tajuk entry agak gerun . Amercorner tu siapa ek . haha :D

Munirah Shamsudin said...

I'm his silent reader.












Bukan secret admire.

Aliff Haikal said...

@Ardini Izzati awak puji saya yye ?? hehe thanks . ehh tngok blog awk . superb !

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil HAHA cik pensil , bertuah sungguh :p . follow dia . :)

Aliff Haikal said...

@PHoenix cewahh tak sabar nak tunggu review dia lettew :p

Aliff Haikal said...

@amercorner.blogspot.com HAHA thanks jawab semua soalan aku and thanks sudi dengar pendapat aku . hahaha weh aku ingat 18 , aku pun tulis lah 18 . nasib baik bellaJane bagitau . amboi nak menten sweet 8teen nampak hahaaa

Aliff Haikal said...

@Munirah Shamsudin lama2 nanti boleh jadi secret admire :p

P#eoniX said...

heheheh....nak rebiew haku nye ker...erk...seganlah plak....haku nye blog x der pape pon...cume suke-suke jer....tapi,orang kate rejeki jangan ditolak,ko nak bagik karipap sekali pon x pe....batu ngan kayu je haku tolak...keh...keh...keh...

amercorner.blogspot.com said...
This comment has been removed by the author.
kekapas berceloteh said...

erkk, ade terbace. tapi ta mengenali. nanti nak test google. mana taw google dapat detect sapekah beliau. :D

Black Jeepsu said...

man amerr?? amer maharaja lawak tuh ka? hehehehe jum terjah blog amer sekejap!:D