THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, May 16, 2012

KORANG KENAL CIK NANI TAK ?


Bila bukak blog Nani ni , aku rasa macam nak bergoyang  inul sambil nyanyi lagu ' Merah membara oh jantung,berdegup tak bertaluu ' haha joke je sebab merah sangat blog cik adik manis ni . okay aku mengampu , sila bagi sekotak Ferorre Rocher *hentam je eja* :p

Hari ni mari kita teruskan meng-Review blog peserta segmen dari blog aku dan hari ni giliran Nani pulak selepas blog AmerCorner [ click sini nak baca ] dah di Review oleh aku . Maaflah kalau tak bawak banyak sangat Traffic dalam blog ye :p

Okay dengan bertemakan Heart Book pada header beliau yang membawa maksud Hati Buku , yang bermandikan warna merah (sewaktu di-update) dengan setempeknya gambar beliau di atas header tersebut sudah mampu membuatkan sesiapa sahaja tergodas,tercairs dan tergugats bila terjah blog beliau . Malahan ada yang mungkin terkejut beruk bila masuk . HAHA

Mana taknya , dah lah merah menyala sekali hamekauuuuu tuan blog dok tersenyum sinis depan screen lappy dengaq hampa mengata blog dia . mampuih lah hampa semua . hehehe tetiba utagha cheq mai dah . maaf maaf

Actually Nani ni adalah pemenang segmen blog aku, dan beliau telah memenangi seutas jam tangan yang diterbangkan khas dari peghancis untuk beliau *tolong percaya* so nak ucap tahniah lah kepada beliau atas faktor memenangi segmen tersebut , so kalau lepas ni ada apa-apa segmen yang saya anjurkan , sudi-sudi lah hendaknya nak meng-join ye :') bythway , hari tu ada add facebook Cik Nani ni and you know what ?! Nani ni rupanya satu daerah dengan Aku . HAHA hamekauuu terkejut beruk bila dia bagi alamat rumah dia and tertera perkataan KLUANG di alamat tersebut . cehh orang KLUANG rupanya . so Nani mari lah kita jadi satu gang . HAHA

Pada blog Cik Nani , look simple and nice . Tak terlalu crowded dengan gadget-gadget yang banyak , cara post entry pun santai sambil selitkan beberapa info yang berguna . and keep it up girl ! :)

Cuma nak cakap , sidebar tu kalau boleh Nani susun sikit lah , bagi nampak kemas . baru ah style gittewwww :3 apa-apa pun memang comel lah blog Nani ni .

Jemputlah singgah ke blog beliau ye kawan-kawan :)

Sudi baca ? Like lah :)

10 ribu orang sayang aku:

Black Jeepsu said...

nak jalan2 larh kat blog si nani.. sebab dia lawa .. kikikiki.. :D

Ardini Izzati said...

Terjah itu perlu :)

Review lah blog saya jugak even tak masuk segmen. Hihi :D

Black Jeepsu said...

nk review kena la masuk segmen Ardini.. sapa nak bagi free.. hehehehhe joking!

Aliff Haikal said...

@Black Jeepsu dia dah ada pakwe :p

Aliff Haikal said...

@Ardini Izzati Ardini dah femes :3

Aliff Haikal said...

@Black Jeepsu HAHAHAH sengalll !

cik kumbang said...

merahnya mak ngah hehe~
#lama xsinggah sini~

amercorner.blogspot.com said...

woww Nani dah direview :D mcd teringat ngan mcdonald :D

✿ Nani ツღ said...

Alaaa sorry la semua..awak2 tau tak..Nani tengoh bersedih dengan blog tu :( huhu tu bukan apa yang Nani nak....
Actually nani baru menang satu contest ni...hadiahnya dia akan editkan blog..so blog tu bukan Nani yg edit org yg editkan...serious Nani sedih ,sejak blog tu diedit jadi mcm tu..Nani terus tak nak masuk blog Nani lagi...
Korang2 tolong la nani settle kan problem tu...Nani nak blog yg nampak matang tak nak nampak budak2 macam tu..huhu...
Siapa boleh tolong Nani ? tolong la..pergi kat FB nani tau..pliss perlukan pertolongan ni...kalau tak..nani tak nak masuk blog tu sampai bila2...huhu

cik kumbang said...

nani singgah la blog cik kumbang
cik kumbang trima order design template blog :)