THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, June 3, 2012

AWESOME GIVE AWAY DUNIA SEBENAR SHIDA



Rasa teruja yang amat bila start menaip entry GiveAway dari Shida ni . Sebab apa ? Sebab first mestilah sebab hadiah-hadiah dia super awesome . itu memang tak dapat nak dinafikan lagi . And second reason is sebab sebab sebabbbbbbbbb kawan baik aku sendiri jadi sponsor hadiah untuk give away shida ni . Phewitt Arol , terbaik lah :) . ByTheWay kakak kesayangan aku pun turut jadi sponsor jugak . Say cheese kat Lyssa Faizureen :) 

E'S OnlineShop (21)                      - OdahoneBiz (105)  
Muhammad Saiazuan (1875)        - Lyssa_Secret (50568) 
Fiz Graphic (7680)                         - Arol Mubin (1584)  
Nur Damia                                     - Arra Ahmad (2323)   
Zinnia Z A Shop (FB)                     - IntanBerlian (1320)   
Nakira's Collection (FB)               - Qatratun Al-Khairi   
Qat_Bawal Shop (8)                       - Eza_stories   
Irwani Zulkifli                                 - Eqbal Zack (6010)   
Nurul Yui (2270)                             - Bui Junaidi (1332)   
Nur Athirah (575)                           - Puan Azizah (3852)   
- Eca_Dwinky Asha (1233)               - Ain Zulaikha (3666)   
- Puan Ummi (480)                            - EGTV.com.my (FB)    
EMTV.com.my (FB)                        - Muaz Faris  
Peyan (503)                                    - Shida sendiri (3003)



OKAY nak tag mereka ---> Dyana  . Ziera Ramli  , Phoenix  ( Hampa kena join tau ! *paksaan :p* )

11 ribu orang sayang aku:

CiK FizA said...

gud luck encik haikal :)

ziera ramli said...

thanks aliff :) insyaAllah ~

Lyssa Faizureen said...

Wowwww . Kakak kesayangan lahhh ! heheheh ^_^v

Hakimy Zamri said...

aliff hensem, bye

Aliff Haikal said...

@CiK FizA Terima kasih Kak Fiza :)

Aliff Haikal said...

@ziera ramli Hadiah super Awesome :)

Aliff Haikal said...

@Lyssa Faizureen Pissss >.<

Aliff Haikal said...

@Hakimy Zamri Kimy lagi hemsem bai

Shazney Shamsuddin said...

salam
datang dari segmen yang sama..

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/06/awesome-give-away-dunia-sebenar-shida.html

Sally Yatiey said...

Goodluck :D

shida'R said...

dear :)
jom semak no.peserta tuk awesome GA shida..esok akn kua result ..tq, good luck :)