THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, May 6, 2012

DAN PEMENANGNYA ADALAH.....

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pepagi yang indah,orang lain tengah tidur aku menghadap komputer sebab nak habiskan segala kerja yang tertunggak . haha tertunggak sangat . yelah nak pilih pemenang untuk segmen . mesti korang dah tak sabar nak tahu kan . Okay kita pendekkan cerita 

Pemilihan dilakukan dari senarai 22 orang peserta disenarai pendekkan oleh aku sendiri seramai lapan orang . seterusnya aku meminta jasa baik beberapa rakan yang bukan blogger tolong judge kan bagi lapan blog yang telah disenarai pendek . Alhamdulillah akhirnya aku dapat jugak mengenal pasti aura-aura pemenang , hehe . so sekarang mari kita umumkan para pemenang . By The Way, yang tak menang , jangan sedih or kecewa sebab korang actually adalah super awesome jugak cuma adatlah kalah menang kan :) Apa-apa pun jangan risau , kan ada hadiah tambahan iaitu blog review oleh aku , at least korang tak pulang tangan kosong kan . hehe :) jangan bersedih tau . apa-apa pun TAHNIAH kepada pemenang ! 

Actually ada persaingan kuat antara Nor Asmida dan juga Kak Nida , but at last aku sendiri buat keputusan pilih Kak Nida sebagai pemenang sebab penulisan dia tentang guru sangat ikhlas :)


 
pemilihan 8 entry terbaik dari 22 entry yang menyertai

JURI YANG PERTAMA ( 6,8,7 )

JURI YANG KEDUA ( 2,4,8 )

JURI YANG KETIGA  (2,6.8 )

JURI YANG KEEMPAT ( 2,5,4 )

MAKA DENGAN INI PEMENANGNYA ADALAH ( jeng jeng jeng )

entry pertama yang awesome


entry kedua yang awesome


entry ketiga yang awesome


so kepada Nani dan Encik Phoenix , sila inbox kan alamat rumah anda berdua di facebook saya as soon as possible Dan untuk Kak Nina boleh inbox number telefon  kat facebook saya jugak . Terima kasih atas kerjasama [ kelik untuk ke facebook Hencek Haikal ] *kalau guna E-mail susah sebab saya tak update sangat e-mail hehe ^.^

wait ! wait ! actually nak cakap yang ada seorang blogger pemurah nak sponsor hadiah ^.^ wewitt ada hadiah tambahan lagi lahh wei  , hadiah home-made yang dibuat oleh beliau dah kakak beliau . so kalau ada sesiapa yang berminat nak beli key-chain home-made , anda boleh lah Private Message ke beliau ye -> Deria Rasa Ceria <- Thanks Drc  :)

so i've made decision untuk tabalkan pemenang hadiah key-chain ini kepada 

( Entry ni Unik ! ) HAHA
so amercorner , bagi jugak eh Alamat rumah inbox kat Facebook aku :)


 

18 ribu orang sayang aku:

DRceria said...

TAHNIAH SEMUA... :)

Sheila Eiman said...

Taniah kepada pemenang...

Sheila Eiman said...

Taniah kepada pemenang...

✿ Nani ツღ said...

Tahniah kepada Nani...hehe!^^
and tahniah kepada pemenang yg lain :))

Akan Nani inbox-kan secepat mungkin segala yg diperlukan..hehexD..

amercorner.blogspot.com said...

tahniah tahniah kepada pemenang yang lain :D

ameerul ashraf said...

tahniah kpde pemenang2...

jal said...

tahniah pheonix tak sia2 aku tag nkau hihihih

BellaJane said...

congrats to the winners :)

Aliff Haikal said...

Semua pemenang ! :)

Cik Tetra said...

tahniah kepada pemenang :)

P#eoniX said...

huh!!!!haku mimpi ker???sile tampar muke haku lelaju encek jal!!!!hehehehheh....mekaseh...first time menang...ter'haru' plak...heheheh...

P#eoniX said...

hade x dapat alamat tuh...x penah pon godek fb...huhuhhh!!!

-SUPERGIRL- said...

top 8 pon jadi lah . HAHAHA

Nida said...

Alhamdulillah... dapat tempat ketiga. Kak Nida dah bagi details, harap selamat diterima...

Terima kasih buat Aliff dan para juri..:)

siti zulaikha said...

wohoaa.. tahniah para georgous.. ehee.. ^^,

Cik Pensil said...

Hencek Haikal... :( dah nak dekat 3 minggu saya hidup saya tanpa internet, hari ni baru saya tahu yang hencek haikal ada buat segmen dan.. dan saya dah TERLEPAS!! buka2 ja blog hencek haikal dah ada pemenang :'(

saya ingatkan hencek haikal nak buat lambat lagi, sebab masa tu kan hencek haikal exam.. sayangnya..
Hencek Haikal.. saya terlepas...

NIZAM said...

sori bro, aritu aku macam ada janji nak join segmen ni. aku tgk tarikh tutup lmbt lagi, aku pun dlm hati cakap, takpela, nnt2 la join. tetiba dah tutup. adoi. aku rasa cam mungkir janji la plak. sori ek. mmg tak sengaja bro.

apa2 pun tahniah kat pemenang sume :)

Arol Mubin said...

Tahniah kepada para pemenang! Menyesal pulak aku delete first entri, kalau tak mesti aku dah menang. Haha! Gurau jewww! ;D