THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, May 3, 2012

HADIAH SEGMEN !

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJATERA

SEGMEN AKAN TAMAT PADA 04 MAY 2012 ( 23:59 )

pertama-tama kali nak cakap yang aku terpaksa mempercepatkan tarikh tutup untuk segmen yang diadakan oleh aku atas faktor-faktor tertentu . Antaranya adalah faktor masa , minggu depan dah start kerja dan aku takut aku takboleh nak bagi komitmen kat segmen ni . maaf sangat :") Alhamdulillah selama dua minggu segmen ni berlangsung , aku terima 15 penyertaan setakat ni . phewit anda semua sungguh awesome ! so hari ni adalah hari di mana aku nak mengumumkan hadiah-hadiah yang bakal ditawarkan untuk pemenangnya :)

baiklah , tiga entry terbaik akan memenangi beberapa hadiah yang akan ditawarkan mengikut ranking masing-masing . pemenang akan diberitahu kelak dalam masa yang terdekat . walaupun hadiah yang aku tawarkan ni macam kurang menarik or what ever , aku harap sangat korang hargai dan simpan lah sebagai kenangan kalau ada yang dapat hadiah ni :) 

mari kita umumkan hadiahnyaaa ! 

ENTRY PERTAMA YANG AWESOME 

akan memenangi seutas jam tangan berjenama CASIO berwarna silver

ENTRY KEDUA YANG AWESOME

akan memenangi seutas jam tangan berjenama SEIKQ

ENTRY KETIGA YANG AWESOME 



tambah nilai RM10 bagi mana-mana no yang berada di atas 


HADIAH TAMBAHAN BAGI SEMUA PESERTA 


SEMUA blog yang menghantar penyertaan akan direview di dalam blog ni dan akan dipublish sebagai entry.Kiranya SEMUA blog akan direview oleh aku sendiri dan akan mengikut turn masing-masing . Jangan lupa bagitau sedara mara pakcik makcik mak ayah kawan kawan kaum kerabat bahawa blog anda telah masuk dalam blog ni . HAHA bajet jewww :p


akhir kata dari Pemilik Blog ini , terima kasih tak terhingga menjayakan segmen first ni . Alhamdulillah . korang awesome ! kepada yang tak sempat nak hantar penyertaan tu , i'm so sorry :"( lain kali kalau ada segmen atau contest , jangan lupa join ye ! ^.^ DAN kalau ada penambahan hadiah akan dimaklumkan kemudian . mana tau kalau-kalau ada rezeki lebih . hehe


Assalamualaikum .


22 ribu orang sayang aku:

laila lee said...

eyh2 bolyh join lagi x?

Aliff Haikal said...

@laila lee BOLEH :)

amercorner.blogspot.com said...

aku harap aku menang tempat 1 2 3 sukatilah .. sebab apa ?

ini hujah saya... saya boleh diiktiraf peserta pertama . haha

saya juga unique sekali . menggunakan bahasa sarawak . jika saya menang saya sudi menstranslatekan bahasa itu ke bahasa ibunda negara yang tercinta tuan ariff ..

haha joking ja :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

HAHA! nampak tak amercorner tu cakap appeeee?? >.< amer, ye lahh amek amek lahh no 1, 2 , 3 tuuuu.. hehehe..

BTW, kan ! hencik haikal ni dah nak start keje ehh! ibah pulak dah keja pun.. tu yang tak dapat nak berblogwalking kat blog orang tu ha.. lagi2 blog si amercorner tuh! hehehehe! orang SARAWAK laa katakan..

DRceria said...

bro, kalau nak tambah hadiah bagitau laaa... nt aku seponsor skett.... :)

Aliff Haikal said...

@amercorner.blogspot.com wukakakak kemain amerr corner ni .

Aliff Haikal said...

@Noor Adibah Binti A.Latif haah lah ibah , minggu depan dah start kerja . sbb tu nak cepatkan :)
ibah kerja apa ?>

Aliff Haikal said...

@DRceria henponnnnnnn ! :3

mirahashime said...

bestnye hadiah >.<

Hakimy Zamri said...

terbaik laa hadiah semua !!! adoiiiii ruginya tak join :'( aku mana sempat bro..soriii..sobsobsob !!

mohd khairul anwar bin mohd zulkifli said...

alif,segmen apa?xtaw pon...

-SUPERGIRL- said...

hadiah menarik ! mcm tak menang je . hahaha

shakira said...

kita dah tonyoh dah link ni .baru ada masa nak komen ...hadiah menarik bukan untuk saya .heheee

✿ Nani ツღ said...

wahhh betul menarik la hadiah dia...hehe..

tp syg...kenapa sy tak tahu tentang segment ni..nk join tp mcm dah terlambattt :(

Aliff Haikal said...

@mirahashime gigih cari hadiah untuk peserta :")

Aliff Haikal said...

@Hakimy Zamri lain kali eh kimy :")

Aliff Haikal said...

@mohd khairul anwar bin mohd zulkifli erm segmen kat atas tu , erm dah lambat :"(

Aliff Haikal said...

@-SUPERGIRL- ade je hadiah yang dimenangi :3

Aliff Haikal said...

@shakira ada hadiah untuk awak lahh :3

Aliff Haikal said...

@✿ Nani ツღ taktahu eh ? :"( sobbb sobb lain kali join tau kalau haikal buat contest or segmen :")

Cik Tetra said...

wahh sape pemenang untuk segmen ni? :)

Aliff Haikal said...

@Cik Tetra hadiah last tu semua menang :p