THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, May 14, 2012

Segmen "Saya Blogger Hot" by Chegu Along

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

saya telah ditag oleh cik Hanamiko Sakura untuk join segmen ni . Serious berani mati beliau tag aku sebab aku ni blogger hot ke ? HAHA ini namanya naik lif kena tekan button sendiri lah kan . hot ke ? HAHA


korang rasa aku blogger hot ? ehh aku tak cakap aku hot , aku cuma mintak jawapan dari korang . HAHA so doakanlah aku dapat 5 Hadiah Misteri yang dijanjikan oleh Encik Blogger ini ye >.<

eh ByTheWay , dia suruh aku paksa tiga blogger hot yang lain join , eh padahal ramai tau yang hot-hot kat sini , meh aku nak tag korang . HAHA 



berani ke nak join ? ni segmen berani mati tekan lif naik sendiri tau . haha k joking 


17 ribu orang sayang aku:

Myra Azraff said...

trimas tag :D
eh,aku tak hot,aku cool je,boleh ke join? wakaka *cewah xD

BellaJane said...

uish nie memang hot blogger nie hehe terasa bahang nye hehe

aku dtg dari segmen yg same gak hehe.. btw

meh la singgah bace cerpen aku hehe

NIZAM said...

sy tak hot. bole ke join? hahaha.

alif, ko mmg la hot. tgk followers ribu-ribu. :p

Hakimy Zamri said...

perghh! aku hot ke ? haha. Aliff lagi HOT :D btw, thanks tag bro. semoga menang !

DRceria said...

tak memasal aku HOT... :P

MawardiYunus said...

salam ziarah, dr segmen yg sama :)

http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

Aliff Haikal said...

@Myra Azraff cehhhhhhhhhhhhh takyah merendah diri sangat :P

Aliff Haikal said...

@BellaJane dah baca !!!!!! Haikal ! haha :p

Aliff Haikal said...

@NIZAM kau kena join takira kena join :3

Aliff Haikal said...

@Hakimy Zamri ahh KIMY lagi hott :3

Aliff Haikal said...

@DRceria HOT beb ! hahaaa

Aliff Haikal said...

@MawardiYunus thannks :3

nurul hazirah said...

awww awww . abam HOT :3 hihi

nurul barakah said...

hai...nurul dari segmen yang sama... "hot blogger"...

Pecinta pink^^ said...

salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

Che Rosliza Che mat said...

datang dari segmen yg sama follow sini

Anonymous said...

ugolumn [url=http://magasinnairjordans.info]air jordan soldes[/url] ycjjwmizair jordan pas cher hwixbvte http://magasinnairjordans.info