THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, April 28, 2012

SENARAI PESERTA SEGMEN: MY FIRST ENTRY IS AWESOME !

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

maaf maaf sebab tak berapa nak fokus dalam segmen sendiri , haha bukan apa , minggu tu final exam so masa dilebihkan pada study dan study . maaf kalau aku belum terjah entry korang . aku tahu entry korang awesome ! so sekarang nak update senarai perserta segmen ni . harap makin bertambahlah peserta dari masa ke masa . bytheway , HADIAH akan di update minggu depan ! wehuuuuuuuuu teruja tak teruja tak ? haha :p

  1. AMER CORNER ( HIS FIRST'S ENTRY ! )
  2. CIK NANI ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  3. SHAKIRA  ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  4. MEE LOVATO ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  5. DERIA RASA CERIA ( HIS FIRST'S ENTRY ! )
  6. FATSO CHAN ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  7. IBAH ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  8. SYAZZANNA  ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  9. CIK TETRA ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  10. ALIA RAHMAT ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  11. NOR ASMIDA ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  12. KING UNGU  ( HIS FIRST'S ENTRY ! )
  13. AMY HASHIMEEE ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  14. KEKAPAS BERCELOTEH ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  15. KISAH KITA JE ( HIS FIRST ENTRY ! )
  16.  SHEILA EIMAN 
  17. JAL ( HIS FIRST'S ENTRY ! )
  18. KAK NIDA ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  19. FARRAH ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  20. IEKA ( HER FIRST'S ENTRY ! )
  21. AROL MUBIN ( HIS FIRST'S ENTRY ! )
  22. PHOENIX ( HIS FIRTS'S ENTRY ! )

8 ribu orang sayang aku:

Miss Red said...

Salam Hye Haikal..:)(memang akak jenis yang pelupa..)hehe

Hakimy Zamri said...

entri hang semua awesome :)

P/S : Aliff hensem. HAHA ^^

shakira said...

hyee ,saya memang junior blogger ..hahaa

King Ungu said...

wow ... blog King Ungu ditangga 12 ... hehehe ... BTW thank you ... hehehe

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ERR... haha! okeh. * ibah akan jatuh ke tangga terakhir. AMER ade join ! haha gerenti kalah arr ibah.. Amer, pssttt3!

amercorner.blogspot.com said...

haaaadesss Ibah ada join jugak? camne ni ? GA amer juga dia menang, takkan sini pun dia menang juga ? haho

farah said...

alhamdulilah nama saya ade :3 tak sabar nak tengok senarai hadiah

P#eoniX said...

hehehe...lupe nak bagik link entry tuh...
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2011/05/hidup-kita.html