THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, January 6, 2012

MOH LIKE NI , TAK RUGI PUN

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

aku ni jenis bila orang add kat facebook , aku akan approve . aku tak kisah langsung gambar dia kartun ke , gambar dia perempuan seksi ke , gambar dia lelaki tak pakai baju ke , gambar masa kecik-kecik dulu ke . aku approve je , tuptup dok sibuk approve orang sangat , hamikau mark zuckerberg hantar surat cinta kat aku . rasa bangga kejap sebab orang ter-famous hantar surat cinta wehh , siapa tak suka . HAHAHA poyo ==' . okay ini tak lawak ! sangat tak lawak !

sekarang facebook aku dah tak kasi aku approve sesiapa yang hantar request or apa-apa sebab dah reach limit . apekemende lah nak ber-limit-limit bagai , nak berkawan pun nak kena limit ke ? sebabkan facebook dah buat kejam ke atas diri hamba , maka hamba memohon kepada rakan sekalian , apa kata like fanpage aku . errr FANPAGE ?

' kau ingat kau artis ? '
' kau ingat orang nak sangat add kau , podaaaa '

okay fine fine , bila aku buat status nak remove orang korang benci , bila aku remove ada yang marah , bila aku tak layan semua nak bising . so apa yang tak kena nya lagi ? buat fanpage ni pun atas saranan seseorang yang kata

' kau takpaya remove-remove orang weh , buat je fanpage , beribu orang boleh like nanti '

so aku ikutlah cakap dia , susah no ? kalau nak berkawan dengan aku tak susah kan ? :) kalau like kat fanpage aku , at least aku akan layan korang , takde limit kawan . so kan senang ? apa lagi , keep connecting dengan aku lahhhh . hahaha thanks lah


SAYANG MARK , NAK APPROVE PUN DAH TAKBOLEH . KESIAN DORANG TUNGGU T_T
: JOM LIKE :



AKU NAK ADD PUN DAH TAKBOLEH , SANGAT KEJAM . KESIAN FACEBOOKER YANG HENSEM-HENSEM LAWA-LAWA TU KALAU AKU TAK ADD . =='
: JOM LIKE :



SENANG KACANG GORENG MASAK CILI JE , PERGI LINK SINI LEPAS TU LIKE , KALAU RAJIN TINGGALKAN WALLPOST . TAK SUSAH KAN ? ^^


SUSAH SANGAT ? TEPI BLOG NI ADA FANPAGE BADGES , KLIK SITU DAN DIA AKAN BAWAK ANDA TERUS KE PAGE AKU , SO TERUS LAH : LIKE : . TAK SUSAH . SENANG JE . SESENANG MAKAN ABC . HEHE ;)

aku bukan nak cakap aku ni bajet retis ke , bajet orang hot ke , bajet glamour ke , bajet blogger terkenal ke . aku cuma nak ramai kawan , tu pun salah ke ? kalau rasa aku kategori macam yang aku list kat atas ni . aku tak kisah . orang kita memang suka judgemental . kalau terasa ? tepuk dahi tanya sakit ke tak . okay ?

thanks like , thanks baca , thanks meluat , assalamualaikum :)

8 ribu orang sayang aku:

Anonymous said...

untungla dah dapat fan page :P .popular la lps ni :)

Cik Pensil said...

kalau rajin buat la FB satu lagi .
eh , nanti busy mengalahkan PM pulak nak layan orang sana sini . hehe :D

Mohammad Thaqib Mohd Zaki said...

Ignore the bollocks. :D

Faceboored. said...

Fan page. Oh yeah..!!! :D

Aliff Haikal said...

@Anonymous wukakaka anon . takde ahh ,

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil hehe taknak lah . malas nak create emel lagi . :p

Aliff Haikal said...

@Mohammad Thaqib Mohd Zaki hahahaaa

Aliff Haikal said...

@Faceboored. ohyeahhh :)