THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, January 12, 2012

MALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST RESULT

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

hari ni bermula tepat jam 00.00 berpusu-pusu budak matriks nak check keputusan MUET dorang. tak terkecuali aku lah , nasib baik roomate terchinta bagitau suruh check , dengan penuh debaran dan dup-dap-dup-dap , aku pun try lah check guna sms . serious kot cuak sebab muet ni salah satu keputusan exam yang dapat menentukan samada kita layak atau tak nak masuk U nanti . kalau nak masuk universiti malaya kena lah muet band 4 ke atas . ok ? hehe

kepada adik-adik sekolah yang taktahu apa tu muet , muet adalahMALAYSIAN UNIVERSITY ENGLISH TEST yang semua students nak masuk U kena ambil by hook or by crook . dah dah takpayah fikir sangat , fokus spm dulu .



STEP 1

AFTER A FEW MINUTES ,

ALHAMDULILLAH :)



THE FULL RESULT .


ramai students matrik aku dapat band 2 untuk muet dorang , majoriti aku rasanya . tahniah kepada yang dapat band six . jumpa anda di pintu kejayaan . ecehhh . kepada yang dapat band 1 dgn band 2 , jangan give up okayyyy . teruskan usaha korang lagi . this is not korang punya ending . ok ?

tolong baca pasal ni . kalau berminat boleh lah click kat link yang aku bagi :)

It’s always better to be safe than sorry especially when we hear stories about cars getting broken into, windows smashed and you are left with the damages.

Protect your car today with the 2-in-1 solar tinting from 1 World Tinting. Your car will receive tinting using 2-in-1 solar film and you have 3 colors to choose from. It’s also an anti-theft and anti-burst tint so you can now worry less about break-ins or any damages to your windscreens.

KLIK SINI KLIK SINI KLIK SINI !

18 ribu orang sayang aku:

cik ika said...

bnci giler dgn muet..:(

Cik Tomato said...

Tahniah , saya pun band 3 juga :) Alhamdulillah ~

Cik Pensil said...

Err .. ok2 tak pkir banyak2 dah , fokus SPM je >_<

Zharif Azis said...

tahniah aliff =)
markah betol2 atas pagar aliff , kalao x terjatuh kat ban 2 . untung selamat <3

sekarang fokus untuk UPS ngan PSPM . all the best =)

zuhaida said...

eh, sama la result muet kita. hehe, tahniah :))

Aliff Haikal said...

@cik ika kenapa benci pulak ? jangan sebab nnt kena amik juge . hehe

Aliff Haikal said...

@Cik Tomato wahhh tahniah jugakkk ! :)

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil masa masuk matriks nnt baru fikir ok . hehehe :p

Aliff Haikal said...

@Zharif Azis alhamdulillah . cuak jugak . >,< thanks zarep . haha

Aliff Haikal said...

@zuhaida tahniahh :) :)

nuyen said...

tahniah dik oiii :) hihi

ada sya said...

sy 2x amik muet..opss!

miss secret said...

kate band 2??typu saya..

Eika said...

kita sama.. ika pn band 3 jugak... huhuhu

Shazali said...

salamun a'laikum

alhamdulillah! tahniah brother =)

pray formore succes around ur conner ameeen


fi aman Allah,
L.N >_0

Anonymous said...

Honourable bye, sweet soul mate :)

Anonymous said...

Good bye, genial friend :)

Anonymous said...

Good bye, sweet friend :)