THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, March 2, 2011

SAKIT HATI !

aku tengah sakit hati
susah kan kalau kena sakit ni, ubat dia susah nak cari ohh
kalau nak ubat, kena cari sendiri sebab ada dalam diri kita sendiri

apa perasaan korang bila mula mula korang stay kat satu tempat then tiba tiba kena tukar ke tempat lain
lepas tu dapat partner yang memang agak annoying
ingat tak post ni ?
faham lah kan kenapa aku sakit hati sebab ditempatkan satu tempat dengan dia tibatiba
ni semua sebab executive aku yang tukarkan aku kat situ
elok elok tempat aku kat depan,kena tarik pergi belakang
tak sakit hati pula ann
dengar cerita dia tu pemalas kalau buat kerja
satu disuruh,satu lah dibuatnya
lepas tu taktahu nak buat kerja apa
tu yang aku dengar lah. tapi memang betul pun lepas aku stay satu tempat dengan dia T_T
sedih kan nasib aku? malang gila
tapi sekarang keadaan jadi lain beb !
TIBA-TIBA dia jadi rajin gila babeng selepas aku kat situ
mula mula tu aku tak terkejut sangat sebab okay lah kan dia mula nak rajin
tapiiii yang aku tak faham nya bila aku tanya kat dia ada kerja tak yang kena buat
dia boleh jawab takde kerja .lepas tu dia cakap kalau ada kerja dia panggil aku
so aku duduk lah sambil tengok tengok kalau ada customer
tengah aku duduk tu, aku tengok dia tengah buat kerja
dia kata kat aku takde kerja . -____-'
then executive aku boleh datang pula masa dia tengah buat kerja and aku tengah duduk
kau bayangkan lah bila dia tengok kawan aku tu buat kerja sorang sorang sedangkan aku boleh relax relax
mesti lah pandangan dia kat aku serong kan ?
then bila aku tanya kat kawan aku tu ada kerja tak
dia boleh cakap benda yang sama then perkara sama juga berlaku bila exec aku lalu
pheh ! sakit je kan hati aku
dia boleh acting depan exec aku buat kerja beb
lepas tu aku tanya lagi ada kerja tak, baru dia cakap ada kerja and aku pun buatlah sama sama kan
tapi yang agak menyadiskan masa tu exec aku tak pula nak datang tengok aku buat kerja
T___________________T
gila ah beb, aku dah tak tahan lah kerja dengan budak tu

and paling menyakitkan hati, dia boleh pura pura rajin sangat tolong exec aku buat kerja
pheh semakin bertambah sayang lah kan exec aku kat dia
fuhhh tahniah beb !
aku tak tahu lah kan apa exec aku cakap pasal aku
pemalas? suka jalan jalan ? suka bersembang ?
aku tak kisah langsung !
yang buruk dia nampak, yang baik dia tak nampak
bagus kan ? lantak lah, aku tak ambil kisah dah
dia nak pandang aku macam apa pun aku tak ambil peduli
maybe kawan aku nak tunjukkan dia bagus depan exec aku maybe ?
okay fine ! dia dah berjaya !
and and kat pandangan exec aku , aku pemalas :)

aku rindu tempat lama aku ;'(