THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, March 8, 2011

DIALOG SAYA PALING HEBAT !


*INI ENTRY MELEKAT,SCROLL BAWAH UNTUK NEW POST*

first time dalam sejarah aku nak buat contest
HAHA !
terkejut tak ? :P
entah mimpi apa lah aku tiba tiba nak buat contest kat blog ni kannn
tidak apa ' sharing is caring' duit gaji kan. :P
baiklahh. harap ada lah yang sudi join contest aku yang tak seberapa ni kannn
;')

syarat-syaratnya:
  1. letakkan banner contest ini dan link blog aku ke dalam entry kau orang
  2. tajuk contest mestilah ' DIALOG SAYA PALING HEBAT!'
  3. follow blog aku . kalau dah follow okay :)
  4. uploadkan satu gambar kau orang sendiri yang sudah ada dialog seperti CONTOH banner dia atas. prefer kau orang guna PHOTOSCAPE lah kalau nak edit dialog tu sebab aku pakai tu :)
  5. ada tiga kategori yang aku nak buat 'DIALOG PALING KELAKAR! . DIALOG PALING ROMANTIK! . DIALOG PALING SEDIH! '
  6. setelah gambar selesai di-upload letakkan kategori dialog kau orang sebab senang nak judge :)
  7. tiga pemenang akan dipilih, tetapi tak sure nak ambil 3 orang atau lebih ;) so jangan risau okay ! ada rezeki adalah kannn
  8. hadiah : MISTERI
  9. sebab kan ini contest pertama, so aku had kan penyertaan kepada 35 sahaja ! siapa cepat dia dapat. heee;)
  10. tag kan MAXIMUM SEORANG. MINIMUM DUA ORANG
  11. contest bermula selama DUA MINGGU. 23/2/2011-8/3/2011. tapi bila dah sampai limit, serta merta contest ditutup ;)
  12. setelah selesai, link-kan entry kau orang ke dalam comment form di bawah ini :)
INGAT ! SIAPA CEPAT DIA DAPAT !

p/s: CTRL + C untuk copy syarat contest :)

okay aku nak tag kepada mereka supaya masuk ! :)

29 ribu orang sayang aku:

Nazim Nasri said...

1st :P

NAZIM NASRI lover <3

http://akunaziem.blogspot.com/2011/02/dialog-saya-paling-hebat.html

miss atie said...

nk masukkkk . hahah . :)

Aliff Haikal said...

miss atie : masuk lah. dialukan ^^

Chocolate said...

Saya mahu masuk!
Boleh masuk banyak kali tk?hihihi

Nasuha

Aliff Haikal said...

nasuha: masuk lah :) dialukan. sekali jek lahh. heee

syaiza - chan said...

ekal...!! ssh nye contest ni....x reti nk edit pic cmni..huhu T_T

Aliff Haikal said...

ceja. mana ada susah

momok belog ♥ said...
This comment has been removed by the author.
zeyra hazzy ♥ said...

whoaaa , nmpak mcam interesting :) nak masuklah . klau rezeki , dpt mng .

m0sHiE~ said...

sgt mnarik..n da join pn..hehe

http://m0shie.blogspot.com/2011/02/dialog-saya-paling-hebat.html

zeyra hazzy ♥ said...

dah join. dan akn follow kejap lagi sebab button follower kt lappy ni problem.

http://justownclick.blogspot.com/2011/02/contest-dialog-saya-paling-hebat.html

b a m b a m ' s said...

cik bambam join! :P

http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/02/dialog-saya-paling-hebat.html

Arol Mubin said...

Feewwiitt! Aliff buat contest lah. Aku orang pertama yang ditag untuk contest pertama kau. Serius, terharu beb! Haha. ;D Insyallah. Nanti aku join. Kena cari gambar dulu. :)

eyra said...

mcmna mw join and buad neh?
alala. sy x reti lor =='
ehhee.

qryda_otai said...

http://qurratul221.blogspot.com/2011/02/dialog-saya-paling-hebat.html

join :D

EYRA RAWR ! said...

okay okay . i get it :) eheh.
thanks okay :)

EYRA RAWR ! said...

okee , suda join. ahaha.

thanks a lot bebeh :D

http://eyrasillyrawrr.blogspot.com/2011/02/dialog-saya-paling-hebat.html

Pengiklanan said...

Dah joint contest kat sini kelakar gila heheheh

Id name : Mah@mahu
email : pengiklanan11@gmail.com
Link : http://advsinfo.blogspot.com/2011/03/dialog-saya-paling-hebat.html

Ini adalah blog pengiklanan yg diurus tadbir oleh Mah@mahu

Nurina Izzati said...

salam, first time singgah.
ingat nak masuk tapi tengok la kalau rajin.
hihi.
=)

Nurina Izzati said...

dah join.

http://www.nurinaizzati.co.cc/2011/03/contest-dialog-saya-paling-hebat.html

=)

**Sy!eRA_N** said...

follow+join jugak...feel free to cekidout okeyh..=)

http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/dialog-saya-paling-hebat.html

red said...

wow... ni contest mmg best... syg saya tgh bz dgn kerja yg bertimbun2 skrg... next time mmg nk join contest dari bro... Terbaek punyeee

nanakimie said...

thanks invite nana:)t nana join yer...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Pakai gambar apa apa pun boleh kan sayam?

Arol Mubin said...

Aku tolong promote contest kau. :)

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/03/contest-dialog-saya-paling-hebat-jom.html

Aliff Haikal said...

shag: kenapa takdek shoutmix ? susa nak bagi tau ape2 news. hee;)
boleh aje.. pakai je gamabr apa2. ;')

Aliff Haikal said...

arol: promote jep ?

eT said...

haa...join sudaaa...
xcukup syarat bgtau yer...

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/03/dialog-saya-paling-hebat.html

Arol Mubin said...

Weh! Aku pun nak join jugak! Hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/03/demi-seorang-kawan-contest-dialog-saya.html

:)