THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, March 25, 2011

SEHARIAN BERJALAN !

sempena menyambut keputusan aku yang CEMERLANG gila masa spm
ditambah meraikan hari aku berhenti dari PARKSON
aku dengan fazil pun decide awal awal nak pergi bandar pergi cari kerja
HAHA
gila ah baru jep berhenti dari parkson terus nak pergi cari kerja tempat lain
walaweyh ! tapi niat memang nak cari kerja sebab nak tunggu panggilan ipta insyaAllah memang lambat lagi . takmau tanam anggur ! XD
okayokay memang kitorang berdua pergi cari kerja pun
tapi just tengok tengok dulu kalau ada yang kosong
jumpa lah juga yang nak pekerja , and lastly kitorang decide nak apply kat secret recipe
hoho !
aku memang minat nak jadi waiter :P
okay lepas kitorang dah penat mengusha kerja kosong
nak meng-online facebook kat mekdi . percuma weh nak ber-wifi ! HAHA
dua jam juga lah kat sana sambil usha usha line kat facebook. sumpah best gila ! XD
lepas tu agak agak dah nak blah dari mekdi kitorang pun jalan jalan dekat parkson
ohhh rindu parkson ! *muntah hijau laju laju*
masuk fitting room apa lagi . click sana click sini . HAHA
bla bla bla pukul 8malam baru balik rumah
seronok wea . xoxo

*fitting room*
*mekdi*

eh eh lupa nak bagitau
aku dah beli keychain handset domo kun !
HAHA
i love domo !