THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, March 10, 2011

AF9 mesti best !


yuhuuu !
paknil kembali ke akademi fantasia !
bukan main nak berteka tekuk siapa pengacara AF9
heyy ! best nya paknil kembali
baru ada mood nak tengok AF lepas ni
bukan macam tahun lepas lepas masa paknil tak mengacara
kurang menyengat !
tapi okay lah. tak semua manusia perfect
inshaALLAH paknil boleh kembali kan kegemilangan AF macam AF1|AF2|AF3|AF4|AF5
tak lah membazir duit bayar duit astro :P
okayyyy ! nantikan konsert pembukaan AF9 okayyy ! :D

tapi kan
aku still tak puas hati lagi kalau betul AF nak ambil ahmad dani sebagai pengetua AF9
what the hell betul nak ambil orang indonesia jadi pengetua AF
hilang akal ke apa ?
yang penting AKU TAK SETUJU !
boooo sama ahmad dani

semoga AF terakhir ni menjadi konsert yang terhebat !

p/s: kan best kalau digabungkan semua pelajar dari AF1-AF8 buat show atas pentas . mesti gempak ! :)

3 ribu orang sayang aku:

fatinz.efziey said...

no more ahmd dhani..
amy srch katenye..
^^

Aliff Haikal said...

belum dipastikan lagi lahh :)
hope bukan si bedebah ahmad dani tu :D

intan valerra said...

yess , agree .
pengetua ?tak mungkin ahmad dhani laa
kan rmai org complaint .
hope amy search :)