THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, March 9, 2011

PEMENANG MY CONTEST !

masing masing dah tak sabar nak tahu siapa winner eh?
HAHA
okayyyy :)
sebelum tu
aku nak ucapkan terima kasih kat korang yang join contest aku ni
aku ingat contest ni takkan dapat sambutan
tapi okay lah at least ada lah yang join kan
lepas tu aku nak minta korang jangan kecil hati or kecewa selepas dapat tau siapa yang menang
biasalah adat pertandingan ada kalah ada menang
so jangan kecewa mungkin bukan rezeki korang
so terima dengan hati yang terbuka okayyyy ! :)
sayang korang lebih ! HAHA :D

baiklah. aku malas nak lambat lambatkan umum siapa menang
sebelum aku makin busy kan . HAHA
pemilihan pemenang berdasarkan pilihan dari aku serta 15 responden dari kawan facebook aku
cewahh :D
so aku memilih berdasarkan majoriti dan aku pun setuju dengan pemilihan tu :D
okayy kita mulakan dulu dengan

DIALOG PALING SEDIH!
dimenangi oleh NAZIM NASRI
satu satunya orang yang join kategori ni

DIALOG PALING ROMANTIK!
dimenangi oleh NAZIM NASRI juga
sebab 12 dari responden memilih dia :)

DIALOG PALING KELAKAR!
dimenangi oleh SYIERA
dipilih dari suara 10 responden :D

dah habis kan semua kategori ni ?
okayy tahniah kepada pemenang !


ehhh ada lagi lah
sebab kan aku bermurah hati
aku nak bagi hadiah untuk pemenang tempat kedua juga
hehe :)

DIALOG PALING ROMANTIK! tempat kedua
dimenangi oleh QURRATUL

DIALOG PALING KELAKAR! tempat kedua
dimenangi oleh BAMBAM

wahh tersenyum lebar nampak semua yang menang eh
bagi yang tak menang tu bukan jangan sedih eh
hidup bukan sekali . join contest boleh berkali kali . hehe
and thanks join ! ^^
kasi muah ! sikit ;D
HADIAH-HADIAH
TEMPAT PERTAMA: TOP-UP BERNILAI RM10 BERDASARKAN TALIAN KORANG (MAXIS/CELCOM/DIGI etc)
TEMPAT KEDUA: TOP-UP BERNILAI RM5 BERDASARKAN TALIAN KORANG
(MAXIS/CELCOM/DIGI etc)

emelkan NAMA+LINK BLOG+NUMBER TELEFON+JENIS TALIAN ke ekal_haikal08@yahoo.com
dengan subject MENANG CONTEST EKAL
dalam masa 3hari ini okayyy :D

4 ribu orang sayang aku:

**Sy!eRA_N** said...

waaa...thanx ekal..i loikeee...thanx jugak kat responden..hikhik...btw,klu wat contest lagi jgn lpa jemput yekk..=)

b a m b a m ' s said...

wahhhh! dpt 2nd place!hahahah..suka2!! tq ekal~!!

EYRA RAWR ! said...

congrats too the winner XD

qryda_otai said...

ekal.sorry.lama tak on9..bole tuntut hadiah lagi??
i sent u email dude :)