THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, March 23, 2011

KEPUTUSAN RASMI SPM AKU

baru aku tahu rasa nya macam mana berdebar nak tunggu result spm keluar
macam nak tercabut jantung sebab kencang sangat berdegup ni ha
lagi lagi bila cikgu pun umumkan dengan penuh ke-saspen-an
HAHA
memang nervous gila masa cikgu umumkan pelajar cemerlang spm 2010 sekolah aku
dup dap dup dap dup dap
mana lah tahu kan nasib aku dapat tapi bukan nya aku
kawan aku yang dapat anugerah pelajar paling cemerlang spm 2010
budak perempuan meh !
perkara biasa . :D
okayy , korang nak tahu ke apa keputusan aku ?
cish siapa yang taknak tahu tu sila pergi main jauh jauh takpayah nak buka blog aku
aku halau dengan cara berhemah okay . :)
walau aku tak dapat anugerah pelajar cemerlang,tapi bagi aku ini adalah keputusan aku yang paling cemerlang
macam tak sangka aku boleh dapat keputusan macam ini
lagi lagi subject yang aku tak target nak lulus boleh lulus dengan cemerlang
hehe !
alhamdulillah :)
lepas ni kena fikir hala tuju selepas dapat result
ohhhh ini lah yang susah nak buat keputusan
sekali tersalah pilih,selamanya hidup dalam penyesalan
by the way korang doakan lah aku dapat membuat keputusan yang terbaik
amin ! :)
okayy lah
ini hah keputusan rasmi spm 2010 ALIFF HAIKAL
walau tak dapat banyak A alhamdulillah semuanya credit
paling teruk pun gred [ c+ ]
syukur sangat ! :)
-
-
-
how ? puas hati dah dapat tahu ?
HAHA
so korang rasa result aku ni GEMPAK tak ?
XD
doakan kejayaan aku selepas ini okayyyyyy ! ^^