THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, March 14, 2011

MEREKA SAYA SUKA

holla ! :)
hari ni entry aku nak buat pasal kawan blogger yang aku rapat. HAHA
dari diorang lah aku belajar pasal blog dengan lebih mendalam
masa first tengok blog diorang ni aku jeles sei sebab blog diorang menarik
bahasa pun mudah nak faham then tak terlalu berselerak
lepas tu aku pun kenal kenal lah dengan diorang ni
mula lah add diorang at facebook and berhubung
kadang kadang kalau aku ada masalah,aku cerita kat dorang
kalau boring aku mesej dorang kat facebook and so on bla bla bla XD
okay lah malas nak bebel panjang panjang bukan nya ada orang nak baca sangat :P


hujan renyai renyai . air bergelora . mak bagi seposen . ayah bagi seposen . adik pergi sekolah . cikgu soal adik . 3 + 3 adik jawab 6 . cikgu tanda rite adik pun tersenyum . HAHA

9 ribu orang sayang aku:

Nurul Aida Shafiena said...

hahaha . terharuuu sebab blog aida tersenarai jugak . hee :) saya rindu waktu duludulu :)

shasha said...

wahhh ~ terharu seyh :D no satu pulakk :P

Aliff Haikal said...

aida: kan.dulu waktu gilagila. sekarang dah jarang sei berborak .

sha:ini bukan contest okay. HAHA

Lilyel said...

Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Aliff Haikal said...

lilyel : sorry saya bukan pelajar ipt :)

Arol Mubin said...

Whoa? Terharu saya. T.T Hahaha. ;D

Aliff Haikal said...

@Arol Mubin
HAHA terharuu kann :D

red said...

Alamak, saye takde dalam list... ngehehehe

**Sy!eRA_N** said...

tag kamoo tuk join contest syiera bucuk....