THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, March 12, 2011

DAH MACAM REVIEW BLOG :P


helloo guys !
apa khabar semua hari ini ? aku harap baik baik sahaja okayyy :)
ehhh nak tanya nak tanya !
kenal tak blog siapa yang aku screen capture kat atas?
bagi yang tahu sila tepuk tangan . bagi yang tak tahu sila pergi sini

dah tahu kan ??
aku suka blog dia ! :D
orang lain seronok je post pasal blog HANIS ZALIKHA|BEN ASHAARI
aku nak post pasal blog DANIEL ADIE.
fantastic kan blog dia ?
aku suka sangat baca blog dia yang tak terlalu formal bila bercerita
kadang kadang kisah yang dia tulis little bit funny, interesting lah senang kata :D
masa first day aku ter-blog-walking kat blog dia, aku suka baca entry dia
lepas tu aku pun follow lah sebab senang nak up to date
lepas tu kann aku pun click lah kat facebook badge dia then add
hey ! dia pun suka posing meh depan camera :D
no wonder lah dia dilamar untuk jadi model untuk sebuah syarikat modelling
*tepuk tangan*
see ? bukan senang nak dapat tawaran macam tu even ada orang yang upload picture setengah maut dalam facebook. HAHA
tahniah adie ! :)

haa tahu tak yang blog daniel adie ni keluar dalam majalah REMAJA ! :D
fuhhh makin mantap lah kan blog dia kan sebab dah glamour . hikhik
tapi blog dia memang layak lah masuk majalah sebab best membaca
tak terlalu semak sangat dengan gadget gadget yang agak annoying
then header dia pun comel jep . HAHA
suka ayat dia dalam satu entry yang dia post

memang best gila ayat yang dia buat tu . HAHA
kalau yang terasa tu memang sentap habis lah,tapi cool je lah
opinion orang subjective, tapi aku setuju dengan ayat dia tu kann yuollls ! :D

ehhh terlebih cerita pulak pasal dia
kang melalut takut terguris hati empunya blog
kalau terlalu memuji kang terkoyak pula seluar macam kisah ini kan :P

okayy lah sila jenguk blog adie then judge sendiri okay
well OPINION ORANG IS SUBJECTIVE !

BYEBYE



5 ribu orang sayang aku:

DanieL AdiE said...

OMG!

This is HUGE! Terharu sgt2 wat entry khas utk DANIEL ADIE..

THANX A LOT! appreciate it so much!!

Aliff Haikal said...

welcome :D
ur blog inspiring me :)

mashimaru aida said...

aliff... aida suke part yg terkoyak sluar tuh... hahahah...klaka kn cite die.. D

Aliff Haikal said...

@mashimaru aida : sangat kelakar ! . HAHA tajuk kontreversi meyh :P

Nurul Aida Shafiena said...

teringin jugak kee nak masok majalah? haha . daniel tuh comment lah . hee :D