THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, June 12, 2012

AROL MU BIN TIPU

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

hey guwasap man ? kinda okay ? Sihat dok ? Dah makan ? Tidur cukup ? Makan semua cukup ? Pakaian ? Kawan-kawan ada pedajal dok ? Mak ayah sihat ? Adik-beradik sihat ? Haiwan peliharaan dah bagi makan belum ? Ehhh Apekasal , biarlah nak tanya , baru nampak belogger yang hemsem ni seorang yang prihatin terhadap readers nye . Lalalalalalalala :p

Hai semua , hari ini kita bersama lagii di dalammmmmmm *panjang sikit* rancangan ' guwa review luuu , luuu kena bangga beb ! ' yang setia bersiaran setiap hari tak tentu yang pasti di dalam televisyen ekaldude.blogspot sahaja . Eksklusif takde kat siaran channel lain , rating tinggi beb HAHA :p

Baiklah seperti yang telah kita ketahui di episod-episod yang lepas , tiga blog telah di-spot oleh aku dan Alhamdulillah jumlah pembaca yang membaca entry tersebut agak memberansangkan disebalik den menyumbang traffic ke blog mereka . Ehh ada sumbangan traffic tak ? *kay kalau takde pakat baling telur kat blog ni* HAHA

Jom kita geledah blog Arol mubin . Shh senyap sikit , nanti tuan blog terdengar bunyik ada orang tengah mengumpat pasal blog dia . HAHA *shhhh gelak slow-slow*


Hai Arol . Apa khabar ? semoga sihat selalu ye hendaknya insyaAllah . Hari ni aku nak review blog kau ni , mohon kau jangan terkejut pulak ye . Tapi kan tapi kan setahu aku , aku macam pernah review/promosi blog kau dulu erk ? mesti kau tak ingat kan :p ( Nah

Actually Arol ni , dah lama aku kenal since dari form five lagi . Masa tu kawan kelas aku Siti Nurhamizah (Maaf blog di-private) yang kenalkan , katanya " eh ini blogger hebak '' dan seterus dari hari itu , aku menjadi follower sejati blog Arol ni sampai sekarang . HAHA 

Apa yang membuatkan aku menjadi pembaca blog setia Arol ? 

Ini sebabnya blog Arol bagi aku dah cukup sempurna , masa first time masuk blog Arol seriously aku kagum dengan cara Arol kemaskini layout blog dia , cara penulisan yang terlalu santai dan humble , cerita-cerita yang menarik dan yang pastinya Arol mempunyai rupa ( means hemsem) HAHA and since that day first time masuk tu , aku dah jadikan blog Arol ni sebagai role-blog . Okay Role-blog bukan role-model :p dan sampai lah sekarang ! sekarang ni pun still jeles kenapalah Arol punya blog ni sentiasa kemas . Hey Arol , cerita lah sikit rahsia kepada pembaca setia blog anda ni . Lalalalala :3

Untuk perhatian dan please jot down this , Arol suka warna hijau dan Arol adalah pecinta kumcing . Yeahh so kalau nak bagi apa-apa hadiah or surat pastikan ia ada unsur-unsur kucing dan hijau . Okay ? Ini tips nak memikat hati Arol . Cuba buat . Tapi kalau tak berjaya , sila jangan salahkan aku ye . HAHA (gelak syaiton Nirojim)

Dan kalau korang semua nak tahu , sampai sekarang , SAMPAI SEKARANG almost tiga tahun aku kenal Arol , aku still taktahu nama betul dia . Sedih betul . harap Arol yang membaca kelak , sudi lah kiranya beta mengetahui nama tuan hamba >.< Merayu sangat ni . HAHA 

Aku : arol , nama sebenar kau apa ah ?
Arol : Arol Mu Bin Tipu 

Dia tipu aku ! HAHAHA siot je

Arol , semoga kita boleh jadi sahabat ye selama mana boleh insyaAllah . dari blog kita kenal , sekarang kau dah jadi salah seorang kawan baik aku . Thanks Arol :") *sambil pasang lagu Kau Sahabat Kau Teman*

Tips yang diberi oleh Arol dalam berblogging . Boleh manfaatkan ye kawan-kawan :")

So tunggu apa lagi ? Mari lah kita serbu blog Arol (http://arolpunyeblog.blogspot.com/)!!!!

Jemput Like kalau suka :)

20 ribu orang sayang aku:

P#eoniX said...

camner nak siasat blog dye neh...bagik url sket hencek haikal...keh...keh...keh...sorry kalau haku tersalah semak...heheheh....nak cri kat follower tuh banyak sangat...heheh

Aliff Haikal said...

@PHoenix hehehee aku dah update . sorry :)

Hakimy Zamri said...

blog Arol tu cantik. hijauuuuu :D

Nurul Aida Shafiena said...

lama gila tak tegur arol tu, haha. ekal, arol tu memang hand-some :p

syafiqakarim said...

sedar tak sedar kwn blog ni mmg menjadi teman rapat kdg kala

danielz said...

btl gak..kadang2 kenalan daqlm ni le jadi tempat untuk share apa2 masalah
sy pon br lg dlm dunie ni
ni blog saya...x beberapa menarik sebab br lagu
harap2 korang le add aku....

http://jeyadanielz.blogspot.com/

Arol Mubin said...

Hai Aliff! Alhamdulillah sihat. First of all, gua bangga beb lu (hot stuff) review blog hingusan guaaa! Serius, aku rasa terharu pulak bila baca entri nie. Hahaha! Terima kasih yeah, Aliff sudi review blog aku! (◕◡◕)Y

P/S: Nama aku Arol bin Mubintang! Haha k tipu jek. :D

Cik Pensil said...

dah pegi blog dia, cantik sejuk mata memandang :D

Hencek haikal, bila pulak blog saya? haha :P

Black Jeepsu said...

Arol mubin! wahhhh........ :D alif.. lepak sat sini.. setelah sebulan tggl kan dashboard.. heheh

hanis wadiha said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aliff Haikal said...

@Hakimy Zamri Tahu takpe kimy :)

Aliff Haikal said...

@Nurul Aida Shafiena betul . Arol memang hand-some :D

Aliff Haikal said...

@syafiqakarim Setuju snagattttttttttttttt! :)

Aliff Haikal said...

@danielz Betul . rakan Alam maya lagi baik dari rakan alam realiti :)

Aliff Haikal said...

@Arol Mubin hahaha Ahh kau sampai bila entah nak bagitau nama tu :"D

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil Dia peminat hijau . Ohsem kan beliau :3

Aliff Haikal said...

@Black Jeepsu Gila lama . haha aku seminggu weh ! HAHA

Aliff Haikal said...

@hanis wadiha walaweyh serious ?? :) Thanks heheee HAHA padan muka Arol :p

MyMy said...

heyyy!
kaka singgah cni buat pertama kalinya..
dulu rajin lepak kt tempat arol..
tapi tu masa ngan blog lama laa.. hehe
skrg ni blog baru..
kena merangkak balik ke tmpt2 lama hehe

apa pn,
rajin2 n jd laaa yg peramah dengan ikhlas dengan mana2 blogger..
insyaAllah ukhuwah tu bukan setakat di dunia blogging sahaja :)
sampai bila2 orang akan ingat kita.

bukan setakat follow mem'follow sahaja :)

ஜ miss klanika ஜ said...

kena terjah blog si arol tu. blog sini sudah (: