THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, June 4, 2012

JOM KENAL DENGAN ALIA RAHMAT

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Helloooo peeps :)

Hari ni kita nak review blog orang lain pulak . Dah lama sangat menangguh ni , kan menangguh tu amalan syaiton . Sesungguhnya kita ni memang suka menangguh kerja , memang syaiton nirojim kuat menghasut betul . Kita bakor je , Kita bakor je -.- Kay kita buat lawak ni , tolong lah ketawa . hehe


Siapa Alia Rahmat ni ? Tolong garu kepala sikit .

Okay Alia Rahmat ni adalah salah sorang contestant segmen kita. Nama dia awesome kan. Sila cakap awesome dengar kadar degupan jantung yang tak berhenti patpuluhpatjam tu sebab satlagi Alia Rahmat keluaq tibai hampa sekoq-sekoq baghu tau . Kay kita buat lawak lagi . 

Baiklah kalau sesiapa tak tahu siapa Alia Rahmat ni , dia adalah seorang perempuan kay titik . hehe Alia Rahmat ni adalah seorang pelajar UITM segamat johor yang sebenarnya dekat dengan rumah kita tapi kita sendiri tak pernah jejak segamat . Sila percaya . Rupanya Alia Rahmat ni budak johor . haha lepas baca info pasal Alia Rahmat ni baru tahu yang dia belajar kat UITM , asal johor , keturunan jawa bla bla bla ( Baca Di sini ) . Hey Alia Rahmat ! kenapa tak cakap awak ni belogger johor dan kita baru tahu awak ni lebih tua dari kita, hai kakak! :p  Kan awak dah buat saya teruja nak baca blog awak . Kay tiba-tiba . haha Okay kat UITM segamat tu ramai kaum kerabat kita tau Alia , siap sedia awak kena teropong dari jarak jauh . Kita nak ushar awak . Padan muka :p

Talk pasal blog Alia Rahmat , i see very ke-kuning-an di sini . Membuatkan tiba-tiba otak rasa nak jadi kuning dengan kadar tiba-tiba . Alia Rahmat penyebab otak kita jadi kuning . Kay salahkan Alia :p Cecomel je kan Rama-rama kat header dia tu , rasa macam nak eeee eeeee omey-omey nyewwwwww -.- Alia nak pinjam rama-rama boleh ? HAHA :p

Alia punya blog kita boleh cakap super simple sebab tak banyak sangat sidebar dia lagipun padat dan kemas . Terbaik lah Alia , menunjukkan imej pelajar uitm segamat yang kemas :p 

Nah follow lah twitter Alia Rahmat , nanti boleh geli-geli dengan dia sebab dia ni sporting tau :) ( Follow Alia Rahmat kat sini wehhh ! )

Apa-apa pun Alia Rahmat , berblogging kerana minat and jangan abaikan pelajaran tau :) - Sincerely hencek haikal 

3 ribu orang sayang aku:

P#eoniX said...

nak terjah jap!!!hehehe...

farah hanim said...

hhaaa
untg dpt direivew alia rhmt niee
hehe :D

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

cepat review blog aku pulakk..

#tetibaaaa...