THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, March 12, 2012

SUATU RAHSIA ( IT'S SECRET . shhh )

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

regangkan tangan dulu , longgarkan anak tekak dan urat-urat saraf . betulkan tempat duduk , fokuskan mata ke arah screen dan jangan hiraukan keadaan sekeliling ;)

setelah seminggu aku simpan keputusan rasmi mid sem aku , hari ini dengan kembang kempis hidung aku nak ishtiharkan kepada satu dunia pasal result yang aku dapat . kepada hater(s) sila butakan telinga dan pekakkan mata anda okhayy :)



mencari dan terus mencari number kad matriks dalam kertas-kertas yang terpampang kat papan kenyataan ni . serious banyak . kembang kempis bijik mata aku =,=

macam dah nak jumpa , tapi sebelum tu tengok dulu lajur mewakili apa . kang tak memasal ada yang belenk kepala otak taktahu aku dapat apa untuk subjek-subjek yang berkaitan . hew hew hew

tu diaaaa dah keluaq dah . hamik hang siap buat kotak warna merah . ya ALLAH elakkan diri hambaMu ini dari sofat rhiak dan takabbur ! heh

so ? macam mana , ada insan-insan yang rasa nak baling kerusi dan meja ke arah aku sebab dok bangga tayang result ? aku bukan nak takabbur ke apa ke , dah ada orang tanya . menjawab kehendak soalan T_T

nampak nya business masih lemah , masa result final exam semester satu [ click sini ] business pun ala kadar je result . waktu tu rasa macam nak bakar je buku-buku business sebab kerana beliau , pointer aku jatuh mendadak . tapi setelah melihat result mid sem II ni , aku rasa ' i need more struggle ' . mak kat rumah dah sedia maklum tentang kelemahan anak dia yang sorang ni , so nak buat apa pun dah tak guna . berserah pada keajaiban Tuhan je waktu final exam sem II nanti . hew hew hew .

pointer mid-sem I [ 4.00 ] . pointer final sem I [ 3.67 ] . pointer mid-sem II [ 3.71 ] . pointer final sem II [ ?.?? ] * aku bukan takabbur wahai rakan-rakan sekalian T_T

teruskan mendoakan aku untuk dapat poiter empat flek . tinggal tiga minggu nak study pun , lepas tu dah final exam . lepas tu dah habis study . sekejapnya rasa =oo=

okay thanks baca . bye . like lah >,<

18 ribu orang sayang aku:

Meet Uncle Haire said...

tahniahhhh!

[ wanni ] said...

congratulations !! usaha lagi XD

shiema sufian said...

goodluck ye awak. yakin diri. Usaha dan tawakal bebanyak ye (:

shakira said...

Taniah yee.tumpang gembira .semoga berjaya sampai bila2 .kita tngh cuak nak tggu result SPM minggu depan :|

Hakimy Zamri said...

wahhhh result hang tu dah kira hebakkkkk bro :D tahniah....congrats!!

Anonymous said...

congrate !!
gudluck utk final exm nnti
:D

myravea said...

Congrats dik :)

Arol Mubin said...

Tahniah, Aliff Haikal! Hebatlah kau, pointer maintain 3.50 ke atas. Usaha lagi untuk subjek bisnes tue. Insyallah, kau boleh dapat 4 flat untuk final sem II. :)

Aliff Haikal said...

@Meet Uncle Haire thanks :)

Aliff Haikal said...

@shakira thanks shakira . wahh result spm nnt jangan lupa bagitau yeee :) gutlak jugak

Aliff Haikal said...

@Hakimy Zamri aku nak tunggu result spm hangg ! ;p

Aliff Haikal said...

@myravea thanks akak :)

Cik Pensil said...

wah-wah-wah ^_^

tahniah Hencek Haikal :)

apix said...

gud luck oww . hebat ar , :D

noor nabilla fattin said...

aku nak baling 4 lori salji dekat kau hahaah jeles , kat sini tak jumpa dah gred A B C tu sume , russia ni gunakan Sistem lain , kalau 5 paling cemerlang, 4 kira berjaya lah tu , 3 cukup2 makan , bawah dri tu FAIL .

Cik Chokie said...

Wahhh aliff bakal akauntan lah. result pun ya allah miza respect sangat2. Nak jadikan aliff sebagai inspirasi lah. insyallah suatu ari nanti kalau rezeki miza Akauntan. boleh jadi cam aliff. :D but miza baru form 4 ^^ eh btw, nk kna amik ekonomi ke ? miza at sek xbelajar ekonomi :/

Cik Chokie said...

Eh2 lupe pulak . pape pun miza ucapkan tahniah untuk aliff :D miza doakan aliff akan berjaya dengan cemerlang dunia dan akhirat. amin ^_^

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil thanks ! :)