THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, March 3, 2012

1ST CONTEST BY BIEHA



setelah sekian lama agaknya aku tak pernah kena tag dengan sesiapa sejak aku makin malas nak layan semua perkara seperti ini , tetapi hari ini pintu hati telah dibuka seluas-luasnya untuk join contest seperti ini . rasa rindu terbit secara sengaja . wink wink . okay terima kasih daun serai kepada wafa sebab dah tag aku . kembang cepat . hew hew hew :P

nak cakap blog aku TERKEMAS rasanya , kemas kot sebab aku dah upah cik jenab sebelah rumah vacuum sekali blog ni kalau-kalau ternampak habuk . muahmuahmuah kat cik jenab.
nak cakap blog ni TERCOMEL pun rasanya comel kot . comel-comel ayam gituuu . hew hew hew . nak cakap blog ni TERCANTIK ? kalau TERHENSEM boleh tak ? penganjur tukar nama cepat ! ;p

sila beritahu kepada HAKIMY , SENAH dan AROL yang dorang hensem dan cantik . boleh tak ? *jangan bagitahu orang lain tau . shhhhh

4 ribu orang sayang aku:

... Wafa Awla ... said...

oh , sorry ye hencik haikal !
lepas ni tak tag lagi kat hencik !
daun serai je? hem ..
kalau menang belanja makan !ngeh3

Aliff Haikal said...

@... Wafa Awla ... haha taknak tag dah :P
eh menang nak belanja ? belum tentu menang .

Hakimy Zamri said...

hahah..konfom hang menang weh ;) hahaha..tqq sebab cakap aku hensem :3 eheee!

Cik Pensil said...

haha. good luck!

saya tak pernah dengar lagi orang vacuum blog :p

eh,nanti senang2 suruhlah jiran sebelah rumah tu vacuum sekali blog saya, mesti free kan? :D