THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, March 31, 2012

BUKAN DEMAM BIASA NI

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA ( anyeonghaseyo!)

since bila entah aku jadi addicted gila dengan drama korea ni . memang sebelum ni aku minat tengok , tapi lately aku jadi tersangat addicted,interested and excited . aku sanggup mintak kat kawan-kawan perempuan aku semua cerita korea yang dorang ada . agak banyak jugak aku dapat copy cerita . so memang aku spend masa aku jugak lah nak tengok semua cerita ni , buat masa sekarang aku dah habiskan tengok dua drama . [ he's beautiful dengan my princess ] . aku taktahu , seriously aku memang takboleh berenggang dengan lappy semata nak tengok drama korea . lepas tu bila dah tengok , macam-macam reaksi yang terkeluar . bila part sedih macam nak menangis , bila part happy aku menjerit , bila part romantik aku jadi senyum sensorang . omagooo fever ! fever ! >,<

compare kan dengan tengok sinetron yang meleret tu , better tengok drama korea . eventho episod dia panjang , cerita dia seronok . seriously :) . ada beberapa faktor yang buatkan korang kena layan cerita korea jugak . haha ni nak menghasut ni :p dari tengok sinetron tak berfaedah tu kann ?

jalan cerita drama korea ni memang ada . penuh dengan emosi , cukup rasa lah konklusinya . kalau part sedih , memang sedih . tambah-tambah dengan music dia yang memang mendayu-dayu , terbuai perasaan sampai tak sedar nak menangis . haha ( tapi aku tak menangis pun ! ), lepas tu kalau romantik , memang lah romantik habis kan . siap ada adegan mouth-to-mouth bagai . sweet nyewwwwwww =,= lepas tu confession i love you . oh sweet nya ! kantoi aku tengok cerita jiwang . shhhh jangan bagitau sesiapa :p

lagi satu rahsia dorang . nak tau tak ? mari sini dekat-dekat .

hero and heroin dorang semua comel-hensem-cute-cantik package tinggi semua ada . so sebab tu drama dorang dapat sambutan . ye dak :D

lepas dah habis tengok cerita my princess , aku nak tengok running man pulak . aku tengok episod dia beratus , taktahu lah berapa bulan aku mampu nak habiskan cerita tu =,= takpe , aja aja fighting ! >,<

maaflah lately ni tak update . busy dengan final sem T.T

suka ? boleh lah like :p kamsahamnida :)


12 ribu orang sayang aku:

NIZAM said...

6.30 update blog? pergh/ rajen gler. ni br bgn tdo ke br nk tdo sbb tgk korea? hehehe.

aku pun duk layan korea gak. personal taste.

Cik Pensil said...

wahhh.. dah nak final sem budak tu tengok drama korea? bagus-bagus.

heroin dia comel+cantik+seksi=meletop
haha. ye dak? :p

Ana Khadijah said...

salam..
wahh..lyan cter korea..gud2..
sme wif me..:))
tp jgn kmaruk sgt..bhaye 2..
heeee....:DD

amy syahirah said...

betol!! darpd tgo citer indo yg ntah hape2 terbelit sana sini, better tgok citer korea. anyway, ckap pasal korea, sy dah tersangkut dgn Running Man. hehe. oh lawa header, pandai nye buat :D

Aliff Haikal said...

@NIZAM haha aku sampai subuh kot layan weh ! demam dah ni :(

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil tu lah pasal kan . dah nak final boleh pulak kann :D

Aliff Haikal said...

@Ana Khadijah dah ramai dah cakap bahaya . amboii :p tapi takboleh nak patah balik . dah ter addicted . hahaa

Aliff Haikal said...

@amy syahirah haha running man beratus episod . hamekau ;p header ? thanksssss ^,^

Elie Lily said...

tgk drama korea sampai lebam! kalau ada soklan pasal pelakon korea, sure alif boleh jawab ni! hahaha

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

woi! nak dekat pspm la..ahahah...

Aliff Haikal said...

@Elie Lily boleh je :P:P

Aliff Haikal said...

@NiGhTiNaNgLe_FARA hahaha memang lewww reduce stress :)