THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, March 10, 2012

SEGMEN : JOM KUMPUL LINK UNTUK BLOGWALKING !

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

masih adakah perkataan ' cuti sekolah ' dalam kamus hidup aku sekarang ? uwaaa sedih betul , cuti sekolah ke tak cuti sekolah ke . kerajaan menang pilihan raya lepas tu sekolah diberi cuti ke , apa-apa pun aku tetap takde cuti ! ada faham ? ini tentang perasaan seorang pelajar matrikulasi yang menumpukan sepenuh perhatian untuk pelajaran yang berbaki lagi tiga minggu sebelum tamat . ohsemmm <3 hehe dah lama aku tak berblog walking ni semenjak aku dah mendaftar secara rasminya menjadi pelajar yang tersangat sibuk abad ni sampaikan nak berblog walking pun dah jarang . ada lah dalam dua tiga blog aku jejalan tinggal jejak tapi yang pasti tak macam dulu ! mood lagu raya sedang berkumandang . tetiba kan . hehehe
Tarikh tutup : 12 Mac 2012 ( 6 petang )
Tag : HAKIMI ? cepat grab sini :)
Link : Nabila Medan

teringat waktu cuti sekolah je mesti tidur lambat bangun semestinya lambat . lepas tu bila bangun time-time matahari dah terpacak atas bumbung rumah , bermulalah hentakan kuali dan periuk belanga bergendang riang depan pintu bilik menandakan puan suri rumah suruh bangun . haha waktu tu kerja sekolah terpaksa disimpan rapi dalam almari belajar . esok dah nak setat sekolah baru malam terkial-kial siapkan kerja sekolah . oh kenangan terindah ;)

bytheway , thanks arol , jumpa segmen ni di belog beliau . so cepat-cepat join :)

lagu balik kampung sedang menyeksa hati dan nurani aku T_T


9 ribu orang sayang aku:

shiema sufian said...

1262th (: Shiema singgah sini, kalau tak keberatan jom follow shiema pula (: - http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

AMALINA YA'AKUB said...

dtg singgah dan follow dtg dari segmen yg sama http://lavender498032.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

farah.fauzi said...

singgah sini

http://rajafarah94.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

followed!

puteri nur afiqah said...

singgah dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-cuti-sekolah-kumpul-link-untuk.html

^_^ happy blogging

nabila azmi said...

hi2..follow awk ...=)=)...jom jadi kawan=)

FyNaz HanI said...

done follow :)
jenguk la blog saya kalau sudi ..
http://itsjustanordinarygirl.blogspot.com/2012/03/jom-kumpul-link-untuk-blogwalking.html
:)

shadhira said...

singgah sini melawat hencek haikal.. lalalala.. hepy blogging~

Arol Mubin said...

Hai! Eh, macam kenal jek blog nie? Hahaha. Sorry, lambat datang sini. Sibuk dengan kelas tambahan. Hehe! :D

P/S : Adakah saya "arol" yang anda maksudkan itu? LOL :)

Nur Fatimah Isa said...

Singgah sini... ;))

Kalau sudi, singgah link bawah ni pulak... Hehhehe

http://itssecretgardens.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html