THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, March 16, 2012

SEGMEN WARNA HIDUPKU by GadisPinky

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

setelah puas dipujuk dan dirayu oleh cik pensil untuk join segmen ni , dengan rela hati nya aku pun join lah demi memuaskan hati semua pihak . cewahhh ! haha tipu je :p

okay-okay segmen warna hidupku ? kiranya segmen ni adalah untuk kita canang kat satu dunia bahawa warna kegemaran kita adalah warna tuuuu . ha lebih kurang macam tu lah kot . hehe :p

warna kehidupan aku ?

aku suka warna yang lembut-lembut . warna yang tak terlalu garang . warna yang boleh diterima umum . errrr ==' actually warna pilihan kalbu hencek haikal adalah hijau , biru , coklat , ungu dan juga merah jambu ( takboleh taip pink , sensitip ! )

kenapa ?!

EH lupa sebelum tu [ TEKAN KALAU NAK TENGOK KELIP-KELIP ]

ini kerana , warna-warna tersebut adalah warna yang ceria . warna yang sesuai dengan personaliti berkulit hitam manis yang dimiliki oleh aku . cewahhh kalau pakai kaler-kaler gelap , makin tenggelam lah diri ni wahai rakan-rakan sekalian T.T . selain tu , aku suka kaler-kaler ni sebab senang nak bergaya dengan keadaan cuaca yang tidak menentu di Mesia ni . lain lah kalau aku duduk kat korea ke england ke , united kingdom ke boleh lah berplessing pakai baju bermacam-macam kaler . ye dak ? :p

jadi warna pilihan hati kalbu limpa usus serta urat-urat saraf hencek haikal adalah - hijau,biru,coklat,ungu dan juga merah jambu titik ! :p

nak tengok gambar ye ? sat !

ADA BERAN NAK LAWAN KAMI ? OH PELISSS :P

INI NAMANYA MALU TAK BERTEMPAT . TEHEEEE :P

1 ribu orang sayang aku:

Cik Pensil said...

haha, join jugak yer.. Eh, lupe pulak dia kan tengah rajin sekarang ni.. hehe

owhh.. ada abang sorang, kakak sorang empat orang adik ya? Hencek Haikal senyum lebaq ^________________^