THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, August 14, 2011

UNTUNGNYA ADA KAWAN 'ARTIS'


ASSAlAMUALAIKUM

korang kenal tak siapa ni ?
ini la irma hasmie . cantik kan dia ? ;')

yang ni korang kenal juga ?

tipu lah kalau yang ni korang tak kenal . kankankan ?

catriana ross . cuns habis !:D

chop chop chop !
korang rasa apa motif aku posting hari ni ?
HAHA
baiklah , actually aku berasa sangat bangga study dekat matriks perlis ni
sebab walau pun jauh di hujung malaysia
tetap menjadi pilihan 'artis-artis' tanah air kita
chopppppppppppppppppppp !
artis tanah air ?
takkan catriana ross , ebby yus , irma hasmie belajar kat sini ?
TAK MUNGKIN TAK MUNGKIN
HAHA
okayy , itu korang punya reaksi
tapi cuba tengok gambar-gambar ini



untung kan ada muka iras artis . HEHE

P/S : AKU PUN ARTIS . TAK PERCAYA ? TENGOK NI

13 ribu orang sayang aku:

Sang Pemerhati said...

sengal mengal betul..ishl3..hehehehe..bikin suspens je

muhammadfathimarzuki said...

mmg la fames. rmai je artis dari perlis. . .wlaupn kcil2 cili padi. . hahaha. . .real artis~

+ cik | ezatiee + said...

haha.. a'ah la. ade iras iras..

Oh Hani (◕‿◕✿) said...

haha. like this post! :D

Aliff Haikal said...

@Sang PemerhatiHAHA , saspens la sangat kan :P

Aliff Haikal said...

@muhammadfathimarzukitu ah .... tervaik ah perlis ni ! :D

Aliff Haikal said...

@ cik | ezatiee memang :D

Aliff Haikal said...

@Oh Hani (◕‿◕✿)thanx :D

Zharif Azis said...

knapa hencek haikal hensem sgat nie ?

Aliana Ruhizat said...

hahahahaha yang last skali paling sama. haha lawak xD

Aliff Haikal said...

@Zharif Aziseleh dia lagi hensem .

Aliff Haikal said...

@Aliana RuhizatHAHA ABSOLUTELY ! :d

Ema Razali said...

hahaha. tp muka dorg memang sama lah! :D ada iras sikit.