THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, August 30, 2011

RAYA-GAMBAR-GEMBIRA



Bersama anak sepupu saudara , errrr
entah lah apa nak panggil
ini anak sepupu aku , amacam ?
ada macam muka shah rukh khan masa baby-baby dulu tak ? HAHA
yeahh kami bangga jadi anak mami pulau pinang -..-'

ehem-ehem siapa lah kat sebelah aku ni eh
nak kata abang memang abang pun sebab umur atas aku baju pulak sama tuu
tapi actually ni kira bakal-abang-ipar aku ( guest what ?) HAHA
ohooo BASIKAL TUAMUDA !
hanyalah sebahagian dari keluarga besar aku
SEBAHAGIAN sahaja
yang ni pun stock-stock yang tak reti nak pergi beraya . HAHA
eh eh aku pun terselit juga -..-'
wow ! siapakah ?
SENYUMMMMMMMMMM NAMPAK GIGI SEMUA !
okay aku je yang malu -..-'


okay semua , anda terhibur dengan semua gambar-gambar yang saya persembahkan
okay sila cakap TERHIBUR !
bagussss :D
macam mana raya hari ni ?
best tak ?
korang mesti lah best kan kan kan lagi-lagi budak kecil yang datang rumah orang
'Assalamualaikum kami datang nak raya '
dapat kumpul duit banyak-banyak
actually tahun ni aku dah mula beraya sebagai seorang dewasa
okay ayat ni sangat poyoo . HAHA
tapi that the fact i have to face
get the raya-money only RM40+
when i doing muka-unshame infront people asking duit-raya
they saying ' dah besar takde duit raya '
okay fine , go to living room and watching the raya-drama
my younger bro/sis smile very-very puas getting RM100+
them perli me and show off the money -____________-'
takpe - takpe
tunggu lah hangpa dah besaq nanti . kankankan ? XD

okay jangan lupa esok MERDEKA
MERDEKA MERDEKA MERDEKA ! :)

can u share your happiness raya ni with me ? :)

7 ribu orang sayang aku:

red said...

selamat hari raya

Zharif Azis said...

wahh sume kaler biru =)
again , hencek haikal nampak hensem =P

selamat hari raya haikal . maaf zahir batin . jemput datang rumah . itu pon kalao boleh lah . hahahahaa

Nurul Aida Shafiena said...

abang ekal kita nampak henceemmm . HAHA . baju biru , kereta pun biru . semuaaa biru <3

Aliff Haikal said...

@redselamat hari raya :)

Aliff Haikal said...

@Zharif Azishaha , biru tu tenang :P
yeh yeh zharif azis pun hensem what . HUHU
ehh boleh je datang rumah zharif azis , tapi kena bawak tuan pengarah sekali ah nak datang . kennn ? :P

Aliff Haikal said...

@Nurul Aida Shafienaadik aida kita nampak cuns ! :P

Arol Mubin said...

Untunglah sedondon biru di pagi raya (jeles nie weii). Bakal abang ipar pun join sekaki. ;D