THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Thursday, August 4, 2011

BENCI AH BILA KELIRU NI


finally
UPS for semester one end !
dengan penuh keringat aku menjawab soalan-soalan pengurusan perniagaan walaupun takde pun peluh yang menitik masa menjawab tu . hekhek :P
nak tahu tak , mata aku bengkak kot semata-mata stay night menghafal P.P tu
bila jawab exam
nahhhhhhhh soalan dia agak senang , or aku boleh cakap senang
sebab aku siap awal setengah jam kot
ini konfiden punya tinggi boleh dapat A
tapi aku paling tak suka bila jawapan aku ditulis bila aku sedang kekeliruan
yeah mostly jawapan yang aku tulis ketika aku dalam kekeliruan totally wrong !
haihhhh , agak cuak sebab dah dapat detect beberapa soalan yang memang aku jawab dalam kekeliruan tu salah ..
huh ~
ini belum lagi soalan MATH yang aku salah kat soalan yang aku jawab masa lima minit terakhir , sangat sangat sangat kecewa sebab soalan tu aku jawab last minute
so faham lah kan mesti kelam kabut sampai kan tangan mengiggil kot ! -,-'
okay target nak dapat 100% pun terkubur macam tu je
okay fine , baru mid exam
belum lagi fully exam yang kena cover berbelas sub topik dalam satu subjek
haruu biruu ~ HAHA
konklusinya , tarik nafas panjang-panjang lepas tu hembus bila tak dapat jawab soalan . HAHA


nota mulut : esok boleh keluar pergi bazar ramadhan ! yeahhh :'D

4 ribu orang sayang aku:

Diyana Abd Rahman said...

saborr jela ye..
semoga boleh buat lepas ni :)
jgn ketaq-ketaq lagi naa~

Aliff Haikal said...

@Diyana Abd Rahmanketaq tu perkara biasa meh ~ haha

aleen aiden said...

mesti neves gile nak tggu result kan?heh~

Aliff Haikal said...

@aleen aidennervers ? rasa tak . HAHA , tapi bila cikgu melangkah masuk kelas nak bagi tahu markah , baru rasa nerves :D