THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, August 12, 2011

KOMEN LAH BANYAK-BANYAK SIKIT

ASSALAMMUALAIKUM

macam mana nak buat kan setiap entry dalam blog korang dapat perhatian ramai ?
means bila korang post je . mesti cecah sepuluh orang nak komen
alaaa kira blog korang ni glemer la . HAHA
okay aku selalu tengok blog-blog yang selalu dapat komen mencecah dua puluh
okay di sini perasaan cemburu tu memang ada
mak kata jangan tipu nanti masuk api neraka
* api neraka tu panas tau *

back to the point
blog-blog yang selalu dapat komen banyak ni
mostly blog yang setiap entry dia , dia akan letak gambar
tak kisah lah gambar dia tengah berposing ke , gambar kawan dia tengah berposing ke , atau gambar google pun jadi lah
tak percaya ? cuba korang terjah blog DANIEL ADIE , MARIA ELENA and and and sorang kawan aku yang aku rasa ada peluang kot nak glemer macam dorang ZHARIF AZIS
HAHA * jangan marah ye ZHARIF *



nampak tak gambar - gambar dalam blog dia



tengok ! ini pun sama laaaaa



okay sekarang dah terbukti !




eee , ramainya orang komen kat entry korang kannnn
UNTUNGLAH
AHA :p

reader blog korang maybe bosan baca entry yang takde gambar macam baca buku teks
tau tak perangsang mata adalah GAMBAR
jeng-jeng-jeng
siapa tak percaya dengan statement aku ?

chop-chop !
jangan pulak korang over acting sampai gambar korang ala-ala dalam jamban pun nak letak
agak-agak sikit

konklusion is : be more creative :D

kbai

10 ribu orang sayang aku:

sesatdalamterang said...

apa kata kalo ko tell funny story in ur creative ways. or share what's happened in ur class. :) ehehehehe

Sang Pemerhati said...

hahaha..sabar2..rileks..erk..saya jeles jugaks lar..takde langsung komen..==" grrr...betul jugak komen atas nih..letak funny stories .. ^_^

Zharif Azis said...

aliff , gamba sperma tu jugak yg kluar . hahaaa . comel je =D

cik kumbang said...

betul jga ea...baru prasan pas bc entri ni ehe~tq

Edy Fee said...

kne bayk bahagi masa nak post setiap hari/kecuali mmg free
hurmm hehe

Aliff Haikal said...

@sesatdalamterangFUNNY STORY ? . okay . akan diusahakan . hekhek

Aliff Haikal said...

@Sang Pemerhatijeles tu memang ada . miahaha * kezam-kezam *
eceh eceh . like la comment tu ;'P

Aliff Haikal said...

@Zharif Azisnak tunjukkan yang zharif ni budak bio . boleh ? kbai :P

Aliff Haikal said...

@cik kumbanghekhek , sama ah baru perasan gak :P :P

Aliff Haikal said...

@Edy Feetakpaya post setiap hari pun takpe laaa :P