THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, July 22, 2011

EH EH BRUNO MARS MELAYU ?


kelakarnya bila dalam kuliah ada orang tegur
' hey bruno mars ! '

lepas tu ada pulak sorang kawan perempuan aku cakap
' alep , kawan asfiera cakap muka kau ada iras-iras bruno mars '

okay cukup membuatkan aku rasa nak tergelak
boleh tak ?
hahaha

tapi masalahnya ?
sama ke muka ALIFF HAIKAL budak melayu ni macam BRUNO MARS penyanyi hollywood tu . haha !

gelak sepuas hati lepas baca entry ini okay ! :P

16 ribu orang sayang aku:

Iszuan said...

haha aku pun nak cakap benda yg sama boleh tak? ade sikit la iras dia. mybe ktrunan nenek2 moyang kau dulu ada kaitan dgn bruno mars ke> ko je yg xthu. hahahaha!

Shaherah said...

tak mustahil.. sbb muka bruno mars ade mlayu2 kkdg.. die kan org filipina.. x jauh ngan kita.. ^_^

DanieL AdiE said...

Same ek? Cube nyanyi lagu Just The Way U are...huhu

fatimah hamdan said...

ader la siket kowt...hahahaha..^^

Aliff Haikal said...

@Iszuanhaha , ntah aku pun tak tahu . :P
iras er ?
kuang kuang kuang XD

Aliff Haikal said...

@Shaherahprobability ! :D

Aliff Haikal said...

@DanieL AdiEsekarang lagu MARRY YOU la :P

Aliff Haikal said...

@fatimah hamdanada kod . HAHA

fatimah hamdan said...

@Aliff Haikal yo la..ader siket klo skali pandang...klo 2x pandang da tak bpe nmpak cm bruno..hakhakhak..

Fatin Najwa said...

cakap pasal bruno nie,kwn praktikum aku pun ade gak muke cam dy!..hahahaha..

Ema Razali said...

sama!! HAHAHA :D

Zharif Azis said...

agak sama =D

Aliff Haikal said...

@fatimah hamdannampak macam siapa kalau dua kali pandang > brad pipit kah ? HAHA :p

Aliff Haikal said...

@Fatin NajwaDATS MEAN DIA PUN ADA MUKA MACAM AKU LA EK :p

Aliff Haikal said...

@Ema RazaliSIKIT JE ..

Aliff Haikal said...

@Zharif AzisAGAK je kan . haha