THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, August 29, 2011

KEJAYAAN ATAS SEBULAN BERPUASA


ASSALAMUALAIKUM

bukan main sakan eh kawan-kawan kat facebook semua wish hari raya
ecehceh macam confirm-confirm je esok raya . HAHA *kejam oh*
actually aku pun ter-join sekali post kat fb * winkwink*
HAHA
eksaited ohh nak wish raya ni , taktau lah tiba-tiba eksaited lebih
mesti sekarang ramai yang tengah sibuk kat kampung tuuu
mungkin ada yang tengah pasang langsir,pasang pelita keliling rumah,masak dodol,buat kuih raya,masak ketupat dan rendang atauuu ada yang tengah tersangkut kat jalan raya tu
apa-apa pun di mana korang berada
di kesempatan ini aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
minta maaf andai selama aku berblogging ni ada yang terguris dengan penulisan aku
so memang patut lah minta maaf kan ;')
weh-weh dalam keghairahan menyambut perayaan esok inshaALLAH
jangan lah terlalu seronok sampai kan lupa dunia
tak gitu ye ? :D HAHA
haaaaa lagi satu lagi satu
jangan lupa pulak ye 31.OGOS.2011 negara kita akan menyambut kemerdekaan
amboihhhh dok sibuk sambut raya lupa pulak merdeka kan
ish-ish-ish siapa la tu yee ?

okay lah , kalau siapa yang balik beraya malam ni
pandu lah kenderaan dengan berhati-hati
pulang dengan selamat
okayy ?

tapi sedih lah tahun ni raya , sebab raya ke enam dah kena balik matrix
so tahun ni duit raya pun sikit . sedih-sedih -..-'


p/s: mesti ramai akan duduk depan tv dalam pukul 8 nak tengok announce raya . HAHA :) jangan frust pulak kalau tiba-tiba raya hari rabu . HEHE inshaALLAH

mengharap berkesempatan untuk melakukan ibadah puasa tahun depan ,amin

okay bye-bye

5 ribu orang sayang aku:

Sheira said...

samalah kite..
rye sekjap je taun ni sb kna balik matrik..
btw slamat ari rye n good luck for exam pspm...

purpl3h0lic said...

Selamat Hari Raya ^^.

Aliff Haikal said...

@SheiraHEHE , takpe setahun je , tahun depan raya sakan-sakan ;')

Aliff Haikal said...

@purpl3h0licSELAMAT HARI RAYA ! :")

Nurul Aida Shafiena said...

mana ada raya hari rabuu . haha . kalau tak , dua dalam satu kot . haha . kann ekal ?