THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, August 20, 2011

BALIK KAMPUNG OO BALIK KAMPUNG

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah akhirnya sampai pun kat rumah
lama tak lama lah pulak kan 13 jam dari perlis tu
kebas bontot aku tau . hekhek
hari jumaat masa last day kitorang semua dalam kmp
masing-masing dah takde mood kan nak study
pemikiran semua dah melayang ke rumah
so nak tak nak , hari tu tak lah belajar sangat , cikgu bercerita je
yey ! best kot tak belajar . HAHA

ini lah suasana masa jumaat petang
bila bas balik kampung dah masuk kmp
ramai tak sabar nak balik
dengan beg masing-masing yang macam taknak balik kmp dah
HAHA
masa ni memang sedih kot nak tinggalkan kmp tercinta ni * cinta lah sangat kannn *
bye-bye kat kawan-kawan yang balik malam nya , ada yang balik esoknya
masa ni tiba-tiba pulak rasa sayu je nak tinggalkan matrix
tapi bila fikirkan mak ayah kat rumah , makanan masakan mak , terus hilang rasa sayu tu . HAHA
bas bertolak pukul 4 petang , tapi stuck kat kangar,perlis sampai pukul 5 -___-'

nampak kan ? rasa eksaited nak balik tuuu
HAHA
masa ni budak-budak blok yang balik malam dok buat hingaq ' selamat tinggal ' kat kami
ohhhh meriah agaknya blok masa tu .


budak-budak johor arrived johor dalam pukul 6 pagi
cuba kau bayangkan betapa lamanya kitorang terpaksa bertahan dalam bas tuuu
tapi alhamdulillah la semuanya selamat sampai ke destinasi masing-masing

okay lah , salam ingatan tulus ikhlas aku untuk semua kmp-ians dan semua students matrikulasi seluruh malaysia . SELAMAT BERCUTI !

kbai

10 ribu orang sayang aku:

Sang Pemerhati said...

wahh,kawan awak ada beg domo lar..cute ! besaunya beg..cuti lama ke ?

Aliff Haikal said...

@Sang PemerhatiITU SAYA LA . haha ;D
cuti dua minggu . kira lama la kann . ;D

nurul hafifah said...

besnya....bla study jauh dri kmpg halaman...huhu...tringin la nak study jaoh2..=)

khazinatul asrar said...

waaa...beznya...bla study jaoh dri rmah..nnty nk apply ipta yg jaoh2 larh..=)

Aliff Haikal said...

@nurul hafifahmemang best . nnt apply jauh-jauh ye . ;') tapi jangan jauh sangat , takut hari-hari nangis nak balik . hee

DfyStrawbery said...

ahaa, bes weii, balik mcm ni, baru la rase raye :)

Tiqiezaidi :) said...

Best nyaaaa...
Dah apply matrik , mudah mudahan dpt..
Seriously takut ...

Aliff Haikal said...

@DfyStrawberybest aaaa , baru semangat kalau dengar lagu raya , feel lebih tuuu . ;'D

Aliff Haikal said...

@Tiqiezaidi :)inshaALLAH , banyyak berdoa .

Anonymous said...

My family members every time say that I am wasting my time here at web,
except I know I am getting knowledge daily by reading such fastidious
articles or reviews.
Also visit my blog : Premier League stream