THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, July 2, 2011

RUMIT KOT


aku tak faham
perlu ke couple kalau boleh menyusahkan orang lain ?
menyusahkan lah orang yang kau couple tu
bukan menyusahkan orang lain

tiba-tiba aku jadi mangsa
mangsa cemburu si lelakinya yang jeles bila aku rapat dengan perempuannya
hey hey
what the hell mannnnnn ?
kawan je kot and tak salah aku nak rapat bagai
siapa suruh suka kat perempuan tu
bila aku rapat mula lah nak jeles nak ayat menganjinggg tiap masa

come on lah !
datang sini nak belajar , bukan nak bergaduh
kfinethxbye ..

5 ribu orang sayang aku:

Muhd Aizie said...

Jadi macam aku, tak perlu bercinta lagi zaman belajar ni . haha

jom singgh my blgo. jom coment2 entry sekali k .

Tiqiezaidi :) said...

Hek eleh kecoh je org tu.
Kang kalau betul ekal cpl dgn perempuan tu thu lah.

allysponti said...

eiii..belum matang lagi tu XD

DeeBa said...

jus ignore orng mcm tuhh..

gegula.haty.aienn said...

:: relax aje beb .layan jeh :))