THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, July 23, 2011

MEREKA SEGALANYA


seronok gila hari ni sebab mak ayah aku datang perlis dari johor
seriously rindu gila heaven kat dorang plus adik bongsu aku
so memang kena kiss lah budak kecik tu dengan aku
hehe ;')
so macam-macam la aku minta mak aku suruh bawak balik
example macam kat pic bawah ni

beg yang dah 4 tahun aku simpan dan pakai walau dah koyak rabak
gila sayang dengan beg tu
kuih sepit feveret aku ! :D

and yang paling buat aku happy sekali
mak aku beli kan baju kemeja kat aku satu
arghh dapat jugak pakai baju baru kat kmp ni . HAHA :p

P/S : betul ke colour purple melambangkan gay ? -,-'

5 ribu orang sayang aku:

Nurul Aida Shafiena said...

losyen tu pun termasuk sekali ke ekal ? penyayang gilaa dok ciom ciom adik . haha . harapkan ekal okay je kat sana okayy ? :)

Zharif Azis said...

untung lah parents datang dri johor pergi perlis .

FACT : GAYS LIKE YELLOW . muahahahaha

Aliff Haikal said...

@Nurul Aida ShafienaITU AKAK YANG SUH PAKAI SEBAB TAH . AHA ;)
INSHALLAH ...

Aliff Haikal said...

@Zharif AzisHISH . :P
HMM YELLOW PULAK ? HAHA KFINE

nurul said...

mesti bestkan :)