THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Sunday, July 31, 2011

MOOD PEPERIKSAAN


Shhhh ... tolong baca diam-diam ye
HAHA :P
ish apa ni baca kuat-kuat .. slow sikit yey . bwelkk ;'P

okay okay
adalah dengan ini dimaklumkan bahawa minggu perjuangan students matrix akan bermula minggu hadapan
tapi kan tapi kan
korang tengok aku ni macam betul-betul macam students yang nak periksa ke ek ?
haha
mana tak nya , orang lain sibuk study pulun sana sini , tidur lambat study
aku dok sibuk online , update blog .... tidur lambat pun lepas tengok muvie dalam NB .ops
kadang-kadang tu kawan aku boleh perli aku cakap aku ni dah pandai sangat ke
HAHA
actually aku ni malas kot nak study time-time macam ni .
okay kalau mak aku baca mesti mak aku akan call aku dan marah kat aku
tapi nasib baik mak aku tak tau aku ada blog
* devil laugh * (^o^)
tak lah
aku bukan malas nak belajar , cuma bagi aku buat apa nak force diri kita sampai macam tu sekali
kita jadi apa diri kita
so aku memang jenis macam ni
study kalau esok baru nak exam . haha
masa SPM pun sama tau ...... HAHA :P
tapi dapat jugak 3A5B1C .... wekk
tapi aku tabik ah kawan-kawan dengan cikgu-cikgu aku kat sini , diorang suka membantu kalau ada kawan dorang yang tak paham satu-satu subjek tu sampai paham
aku pun yang masa first-first belajar ekonomi, sepatah hagham aku tak faham
tapi cikgu aku tak putus asa nak fahamkan aku and finally aku pun dah faham ekonomi !
YEAY
so conclusion aku hari ni
' dont study hard , but study smart "

di kesempatan ini jugak kan
aku nak mengucapkan selamat menyambut RAMADHAN AL-MUBARAK kepada semua umat muslimin dan muslimat
untunglah sesiapa yang dapat sambut puasa dengan keluarga ..
HAHAHA
tau la kan aku sekarang ni berjauhan
sahur pun makan makanan beli . apatah lagi buka puasa nanti
;'( serious rindu masakan mak
okayokay ALIFF , kau dah besar
HAHA

okay lah bai-bai

3 ribu orang sayang aku:

deeyamorten said...

goodluck ye dik.. :D

Sheira said...

samalah kita..exam hari selasa tp sibuk lg mngadap laptop...
hu..hu..

ebak_rahimi said...

survive leklok kat matrik.... :D