THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, July 26, 2011

MANA MEREKA HILANG ?

apa perasaan korang bila tiba-tiba facebook dah tukar IM CHATTING tu
okay i'm very dispointed sebab unable to chatting lagi !
arghhh . sangat sakit hati sangat sangat sangat ...........
lepas tu ada lah kawan tunjuk kan link untuk dapat kan the old chat box
so aku try la buat macam yang disuruh
tapi
ini lah yang aku dapat lepas aku install tu install ni

KFINE MERAJUK DENGAN FACEBOOK ;'(

2 ribu orang sayang aku:

Ema Razali said...

facebook makin hari makin mengade ek? grr sabar jelah =.=

Zharif Azis said...

ekal sabbarr erk . fb mengong .