THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Monday, July 19, 2010

seindah soalan

tugas sebagai ketua tingkatan memang agak memenatkan
mana taknya. pagi2 kene hantar kedatangan kat guru kelas sebelom rehat
paling lambat pon sebelum balik
sampai kan kerja depan mata pon aq tinggalkan
tapi kekadang aq terlupa jugak nak hantar kedatangan smpykan membebel guru kelas aq
haha. normal2. dah biasa
buku? yea, kalaw terserempak nan guru subjek , lagi2 masa dia nak pulangkan buku
hah! aq la mangsa nya .
'Aliff,tolong bagi buku nih kat kengkawan ea'
'baik cikgu'
aq kekadang naseb baek gak kalaw taim uh ada member yg boleh tolong
kalo aq sorang . hahhh! hamik aq kene angkat 36 buah buku g tingkat 3
penat x ?
nih belom pape lagy lah
okeyh2. nanti konfem kena jumpe ngan pengetua sebab result UK2 kamiorang x brp bagus
masa tuh kecuali cikgu2 yg jawab
aq as ketua yang kena jawab taw x .
haihhh. mana aq nak korek kepala hotak aq nih nak bagi alasan kan ?
teringat masa uk1,pengetua tanya aq soalan laen . soalan laen yg aq jwb. nervous n takod taw x .
xtually banyak lagi tugas yang aq buat. tp malas nak sebot la
jaga kelas masa cikgu takde ??
aq nih jenis yg suke buat bising jugak
so , xkan la aq nak suruh orang lain dyam sedangkan aq pon nak buat bising
so aq biarkan la dorang nih bising n ada gak yang wat kerje sekolah something la
aq xnak ah jadi ketua yang SANGAT berdisiplin sebab dah besar kan masing2
da ada kepala hotak pon nak pikir mana buruk mana baik. so ? pikir la sendiri

nak tawu x sebab kenapa tetiba aq tulis suma yang kt atas tuh ?
nih aq nak bagtw sikit
aq poling fedap kalau ada orang yang tetiba sound nyound aq pasal tugas aq sebagai ketua
'Aliff,kau nih apa tugas kau sebagai ketua ?'
apa tugas aq sebagai ketua dia tanya ?
hamboii ! bukan maen lagy bagi soalan STPM kt aq eh
agak mcm xkurang ajar pon soalan tuh
dy taktaw ke sape yang hantar kedatangan pagi2 ?
dy taktaw ke sape yg angkat buku tulis dy naik tingkat 3 ?
dy taktaw ke aq kene turun naik tingkat 3 ke bilik guru kalau ada cikgu nak jmpe
dy taktaw ke aq yang kene hantar buku2 latihan dy atas meja cikgu ?
dy taktaw ke aq yang kene amik/pulangkan buku kawalan kelas ?
melampau la smpy tanye soalan mcmg2 kan.
jangan sammpai aq suruh cikgu jadikan kau ketua pulak
haihh =___=
ckp berpada2 la sikit.

okeyh ? chow ;)

0 ribu orang sayang aku: