THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Saturday, July 24, 2010

alahaiiii


*nak tawu gambar apa nih. click jek kat gamba nh ;)
dah tahu kan gamba apa nih ?
hehee... aq nak sangat pergi interview tuh !
tapi spm pon aq xambik lagy. ada hati nak pergi . haaha
lagi 1. tinggi pon xcukup. so korang semua doakan lah aq cepat tinggi and dapat gi interview uh
haha!



okei okei. full stop .
apa korang rasa bila korang dah janji dengan kawan korang suruh temankan korang gy bandar
tapi masa korang tgh tggu dy, dy xdatang
call x angkat. mesej x balas
tunggu tunggu dan tunggu last2 xnampak pon batang hidung dy n dy xdtg lagsung even korang dah nak balik rumah .
geram kan ? rasa mcm nak baling je batu bata kat muka kawan korang tuh kan ?
janji tinggal janji betol lah
isyh.tulah terjadi kat aq tadi masa gi bandar
aq suruh member aq temankan aq sebab aq sorang jek laki dalam kelompok kawan aq yg gi bandar uh
dorang gi bandar sebab nak celebrate birthday slah sorang kawan dorang
tetiba ajak aq. so aq join lah kan
aq segan lah sorang jek laki kan . dorang taknak ajak ramai2 sebab ntah lah
member aq nih da janji nak tunggu kat bandar n jumpa kat bandar
aq punya la mesej . tepon dy berkali kali sampai kredit pon da nak habis
xnampak jugak batang idong dy
sampai ke balik jugak la dy xdtg n aq terpaksa konon macho dalam kelompok pompuan tuh
haihhh. segan taw aq sorang jek laki . pergi mana2 semua orang nak tengok
apehal ? xpernah tengok sorang laki jalan nan 6 pompuan ke ? pelik betol aq
haihhhhh.. memang main dengan api betol lah kawan aq nih

tapi apa apa pon. best jugak lah gi bandar tadi.huhu
okei.
cin cau !

0 ribu orang sayang aku: