THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, July 23, 2010

tag

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih name itu ?
  • nama blog aq mcm2. tapi yg latest Reality Of Life
  • ha? kenapa ? sebab aq nak cerita ttg realiti life aq lah. xkan nak cter imaginasi aq kot. haha
2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu ?
  • LInk : http://ekaldude.blogspot.com
  • sebab ? ntah lah. tetiba muncul kat dalam kpala hotak aq nih. haha
3. Apakah method dalam penulisan anda ?
  • suka suki kehidupan aq sebagai Aliff Haikal
  • luahan rasa ketidakpuasan hati kot dengan kawan2
  • nak berjiwang jugak kat cnie. boleh kan ? hehe
4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda ? Sebabnya ?
  • Hoi ! gila kaw nak hapus ?
  • sebab aq dah mula suka menulis blog . ;)
5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kata mereka ?
  • tak pernah dan xkan pernah !
  • dorang xkata pape pon sebab xbaca lagy . haha
6. Apa perasaan anda apabile orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda chantek ?
  • buruk ? bak cnie url blog kaw , aq nak check it out . chantek sangat ke ? hha
  • lantak dorang lah kan ? haha
7. Bilakah anda mempunyai blog ?
  • sejak dua menjak tiga menjak empat menjak dan bermenjak2. haha
8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog ?
  • ntah la. aq main jual jek url blog aq neh merata . haha
9. Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah ?
  • rasa bangga yang teramat sangat ! rasa macam nak sorok je muka dalam meja skolah. haha
10. 10 orang terpilih untuk di-tag :
  • hamek sendiri lah . boleh kan ? hehe

0 ribu orang sayang aku: