THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Wednesday, July 14, 2010

petang yang panas. diri yang bosan

sedap betul tidur smpai pukul 6petang
tiba-tiba .........................................................

'oi. bangun la . dah pukul 6 nih. tolong alihkan motor kakak g belakang jap'
haiseymann betol la akak aq nih. menganggu tidur aq betul la
aq pon tye la kenapa ?
'akak nk basuh motor la. tolong jap. motor tuh da la kecik ,ringan pulak tuh'
hahhh ! bukan main lagy kejutkan aq semata2 nk alihkan motor kesayangan dy tuh
haihhh. terpaksa la aq memalaskn diri aq bangun dari katil n tolong alihkan motor dy ke belakang
kalau x. kena hingaq la sebatu . haha *hingaq=bising

pas aq dah buat amal sunat tu.
aq pon rasa macam nak sambung tidur balik
tapi malas pulak nak sambung tidur sebab feel da hilang.
haha
so aq pon bukak la tv.mengambil remote n bukak channel2 yg terasa nak bukak
tgok tv2. 'bosan hah! cerita tah hape-hape'
bukak tv3'cerita melayu ? hah! lagi bosan !'
bukak tv303 ' MUSIC BANK ! lahhhh. asal aq xbangun dari tadi , haihhh =__=''
so dengan terujanya aq tengok la konsert music bank tuh .
dari korea la. aq xtahu la kenapa artis2 dari korea nih best2 sangat
pastuh comel2 pulakk.tarian/nyanyian suma okeh bhAA !

so ? kalaw la parents aq xpasang astro nih
sure petang2 aq membosankan !
haha HAHA

0 ribu orang sayang aku: