THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Tuesday, February 21, 2012

UNTUK AWAK

COMEL TAK HEADER BARU NI ? TEHEEEE

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

sejak kedewasaan ini , hari-hari yang indah ku dipenuhi dengan hujanan esemen , ditimbuni dengan projek-projek besar dan paling parah sekali TAK BOLEH ONLINE DAH ! *menangis guling-guling dengan sekuat hati . ini semua disebabkan oleh wifi yang serupa hidup segan mati tak hendak .

pendahuluan tu pun kira okay jugak kan ? kalau cikgu bm masa sekolah menengah tengok , agak-agak boleh bagi markah kot . haha well you know , sejak dah tinggalkan alam persekolahan , bahasa melayu serupa dah jadi bahasa tunggang langgang , bukan maksud dah tak boleh cakap bahasa melayu tapi kalau dulu ayat tu indah-indah belaka , tapi sekarang seolah budak sekolah baru nak belajar . faham tak ? okay bagus :)

sejak dua menjak ni , kenapa begitu cemburu buta masa terhadap diri ini . seolah seorang kekasih yang taknak berenggang dengan kekasihnya . sedih betul . nak cakap busy , actually kalau ikutkan takde lah busy mana . tapi atas faktor [ esemen , projek dan sebagainya ] membataskan diri ku ini dari menjadi peng-online tegar dan peng-update blog tegar . sob sob sob . dan disebabkan faktor-faktor yang memang tak boleh dah nak elak lagi , akhirnya aku kecundang di atas meja study menghadap buku-buku yang akhirnya menjadi teman setidur aku . romantik tak ? haha kalau nak tahu , kehidupan aku yang indah seperti dahulu kala sudah lenyap di makan arus hujan yang deras kerana faktor masa dan kerja . di mana ada masa , di situ ada kerja . dan di mana ada kerja , di situ ada masa . masa dan kerja ibarat irama dan lagu , kalau cakap macam laut dan pasir pun okay jugak kan :D

di saat kepala otak ini sarat mengandungi idea yang melimpah ruah sampai dah takboleh nak fikir tang lain , saat itu jua lah masa sangat cemburu ! nasib badan . TAPI bila masa pulak yang lebih-lebih , idea pulak seolah membusy kan diri beliau sampaikan tak mampu nak jana apa-apa idea dah . argh sangat kesian . ku sangkakan hujan sampai ke malam , rupanya kilat dan guruh sambar menyambar nak menandakan hujan tu akan berterusan sehingga esok pagi . kau bayangkan . ber-ombak rindu aku kat sini . haha

by the way , sebelum tuan hamba mengundur diri menghadap realiti dunia yang begitu indah ini , ingin hamba nyatakan yang blog hamba dah bertukar . errrr cuba ushar background tu , dah lain kan ? haha lagi satu , header tuuuu , dah upgrade sikit , takpelah tak jadi model untuk mana-mana majalah , jadi model untuk blog sendiri pun jadi lah kan . :D

battery laptop pun dah menunjukkan tanda-tanda beliau sedang datang bulan , sebelum beliau marah lalu mematikan diri beliau dan meninggalkan aku terpinga-pinga , baik aku habiskan ayat kat entry ini dah publish . hasrat di hati , semoga pembaca setia blog ni tak lari cari blog lain sebab dah lama tak update . bukan ku pinta jadi seperti ini . cewahhh *ada ke pembaca setia ? tepuk kepala sendiri sikit .

nantikan entry-entry yang bermaklumat selepas tuan empunya belog melepas zon-zon kritikal ini , HAHA bermaklumat sangat

suka entry ini ? like lah :)

6 ribu orang sayang aku:

momoNERD said...

Header baru cantik :)

Cik Pensil said...

haha. macam manalah hencek haikal boleh taip panajang2 ni? banyak idea ya? bagi sikit :)

header tu comel, boleh tolong buat kat saye sekali?

Aliff Haikal said...

@momoNERD thanks :)

Aliff Haikal said...

@Cik Pensil bila idea dan masa bergabung . haha

buat kan sekali ? hm skrg busy lagii :(

Ahmad Haziq Azlan said...

wifi tu memang tak ikhlas.....kena duduk sebelah modem tu baru laju

Aliff Haikal said...

@Ahmad Haziq Azlan haha malas nak usung lappy g keluar bilik