THANKS FOR READING !

TUAN PUNYA BLOG

My photo
Dulu saya selekeh, tapi sekarang dah handsome sikit =D

Friday, February 10, 2012

MUKADIMAH DAH SLEK

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

entah kenapa lah sejak dua menjak ni , asal aku nak menaip je terus terbantut idea , asal nak mula mukadimah je terpaksa backspace . nak kata takde idea , berlambak idea nak menaip , nak cerita pasal tu lah , cerita pasal ni lah . tapi bila dah start je mukadimah , aku terus jadi blank . taktahu nak memanjangkan ayat . last-last ambil kata putus backspace je semua ayat terus delete post henden terus online facebook . senang .

sejak akhir ni , aku jadi serabut sikit . dengan esaimen nya , dengan kerja tutorial nya , dengan kelas dinamika nya and dengan novelnya . eh tak lekang ek aku dengan novel sekarang ==,

lepas habis exam hari tu , bagai kena hempap dengan batu je bila dapat tau yang lecturer nak segala bagai kerja yang dorang suruh siapkan sebelum cuti tu hantar kat dorang . kau tak rasa aku macam orang nak separuh mati siapkan kerja . ni belum bab aku tak faham subjek tu , last-last give up aku copy paste je kerja-kerja kawan aku . pedulik ? aku tak larat weh

tahu tak sekarang aku layan novel , tapi aku tak faham ada lagi orang yang pandang sinis kat lelaki yang baca novel . watlek dah lah , kerajaan malaysia kan dah galakkan rakyatnya membaca , so apa lagi masalahnya wahai rakan-rakan ku ? setakat novel , watlek dah lah kan . haha novel best lah , cerita semua nak indah .

tunggu segala kerja dah siap nanti insyaALLAH otak aku akan berkembang pesat seiring dengan kemajuan dunia . so siap sedia lah mata anda untuk membaca supaya tak bernanah ! hahaha gelak jahat eh tak sangka pulak aku boleh menulis sampai berapa perenggan tah ni . untunglah kan :)

suka dengan entry ni ? like lah

2 ribu orang sayang aku:

♥Lady Ainaa♥ said...

ena pun xde idea nk update blog.. dgn tutonya ngn assignmentnyew... huhuhu. xpew la semoga segala urusn hidup mu di permudahkan

Aliff Haikal said...

@♥Lady Ainaa♥ thanks :) amin